McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 17 Mayıs 2022, Salı 11:53 tarihinde eklendi. 394 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

YEŞİLAY’DAN SÜLOĞLU’NDABAĞIMLILIKLARLA MÜCADELE ETKİNLİĞİ

Türkiye bağımlılıklar ile mücadele programı kapsamında birçok etkinlik, saha çalışması ve eğitim gerçekleştiren Edirne Yeşilay Şubesi Süloğlu İlçesinde yüzlerce Yeşilay Gönüllüsü ve Üyesinin katılımı ile bağımlılıklarla mücadele kapsamında farkındalık programı düzenlendi.
YEŞİLAY’DAN SÜLOĞLU’NDABAĞIMLILIKLARLA MÜCADELE ETKİNLİĞİ

Süloğlu Kaymakamlığı, ilçe Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Devlet Hastanesi, Süloğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Edirne Yeşilay Şubesi’nin işbirliği ile düzenlenen etkinlik yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Süloğlu Kaymakamı Özgür Kaya, Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, Yeşilay Bölge Koordinatörü Sebahattin BİLGİÇ, Yeşilay Edirne Şube Başkanı MüzekkaBayrak, Yeşilay Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ahmet Yence, Süloğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Gani Gökhan Demiray, Edirne Diyanet Gençlik Koordinatörü Talha Karaca,  Yeşilay Üyeleri ve Gönüllüleri ile Genç Yeşilay Topluluğu katılım sağladı.

Genç Yeşilay Topluluğunun katılımı ile düzenlenen programda; Süloğlu İlkokulunda öğrenciler ile buluşma gerçekleştirildi. Gerçekleşen buluşmada ilkokul öğrencileri ve Yeşilay Topluluğu ile okulun çeşitli yerlerine Yeşilay Motifleri ve çizgi dizi karakterleri çizildi. Çeşitli oyunlar ve dans gösterileri gerçekleştirildi. Yeşilay Edirne Şubesi tarafından okul bahçesinde açılan stant ile öğrenciler yaş gruplarına uygun sağlıklı yaşam ve bağımlılıklar ile mücadele kapsamında bilinçlendirildi.

Stant çalışması sonrası Yüzlerce Yeşilay Üyesi ve Gönüllüsü Süloğlu İlçe esnaflarını tek tek ziyaret ederek,  Bağımlılıklar ile Mücadele Kapsamında çeşitli el ilanı ve broşür dağıttı.

                Esnaf ziyaretleri sonrası Süloğlu Merkez’den Süloğlu Barajına kadar “Süloğlu Sağlıklı Yaşam İçin Yürüyor” temalı farkındalık yürüyüşü düzenlendi. Süloğlu Barajında son bulan yürüyüşün ardından programa katılım sağlayanlar ile birlikte çeşitli sportif oyunlar oynandı. Mesire alanında kurulan stantta “Bağımlılıklar ila Mücadele” kapsamında Yeşilay Bilim Kurulu tarafından hazırlanan el ilanı ve broşürler dağıtıldı.

Edirne Yeşilay Gençlik ve Spor Kulübü tarafından ise Süloğlu İlçesinde gerçekleşen programa katılım sağlayan izci grubu ile Süloğlu Barajında gün boyu izci faaliyetleri sürdürüldü.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali