McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 26 Temmuz 2022, Salı 16:21 tarihinde eklendi. 430 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yunanistan'daki yangın panik yarattı, geceyi alevler aydınlattı

Yunanistan'da 5 gündür devam eden orman yangını, Türkiye-Yunanistan sınır hattında ilerleyişini sürdürüyor. Edirne'nin Meriç İlçesi'ne bağlı sınır köylerden de görülüyor.
Yunanistan'daki yangın panik yarattı, geceyi alevler aydınlattı

Alevler dört bir yanı sardı, gecenin karanlığı ateşlerin rengiyle aydınlandı....Yunanistan'da 53 farklı noktada yangın paniği yaşandı. 15 bin dönümlük orman yanarak küle döndü.

Rüzgarın da etkisiyle zaman zaman ürkütücü boyuta ulaşan alevler Edirne'ninMeriçİlçesi'ne bağlı sınır köylerden de görülüyor. Şiddetli rüzgar nedeniyle yangın söndürme uçaklarının havalanamaması ise yangının felaket boyutunu arttırdı.

Yunanistan'da devam eden yangının karşısında yer alan Meriç'in küplü beldesinde yangının büyüklüğü gözler önüne serildi. yangına müdahale çalışmaları devam ediyor.

Yunanistan'da 24 saatte 53 noktada orman yangını çıktığı açıklandı. Yangın çok sayıda kuş türünün göç yolu üzerinde yer alan DadiaOrmanı Milli Parkı'na da sıçradı. Ateşleri söndürmek için helikopterler devreye girdi. 320 itfaiyeci, 86 araç bölgeye sevk edildi. Yangının bulunduğu kısma yakın bölgelerde tahliye gerçekleştirildi.

Yangın söndürme çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali