McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 31 Temmuz 2022, Pazar 17:39 tarihinde eklendi. 393 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Denetimli serbestlik izni 2 ay uzatıldı

Hükümlülerin denetimli serbestlik izini uzatıldı. Salgın döneminde ceza evlerinden tahliye edilen hükümlülerin izin süreleri 2 ay daha uzatıldı.
Denetimli serbestlik izni 2 ay uzatıldı

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından basım açıklaması yayımlandı. Yayımlanan basın açıklamasında, salgın döneminde ceza evlerinden tahliye edilen hükümlülerin denetimli serbestlik süresi 2 ay daha uzatıldı.

                Salgın döneminde ceza evinde bulunan hükümlülere denetimli serbestlik şartı ile izin verilmişti. Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğünün geçtiğimiz günlerde verdiği önerge doğrultusunda bu izin uzatıldı.

                Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından, "5275 sayılı Kanun’un Geçici 9/5. maddesi uyarınca alınan Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğünün 25.07.2022 tarihli yazıları ile “COVID-19 pandemisine ilişkin salgın riskinin ortadan kalkmamış olması nedeniyle hükümlülere verilen COVID-19 izin sürelerinin 2 (iki) ay süre ile uzatılmasına” dair önerisi doğrultusunda açık ceza infaz kurumlarında bulunan veya açık ceza infaz kurumlarına ayrılmaya hak kazanan hükümlüler ile denetimli serbestlik tedbiri uygulanmak suretiyle cezalarının infazına karar verilen yükümlüler hakkındaki izin sürelerinin, 31 Temmuz 2022 tarihinden itibaren 2 (iki) ay süreyle uzatılmasına karar verilmiştir."Şeklinde açıklama yapıldı.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali