McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 08 Ağustos 2022, Pazartesi 13:38 tarihinde eklendi. 391 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İmam Hatip Lisesi Mezunları düzenlenen etkinlikte bir araya geldi

Edirne’de her yıl geleneksel olarak düzenlenen İmam Hatip Lisesi Mezunları Buluşması etkinliğinin bu yıl 48'ncisi gerçekleştirildi.
İmam Hatip Lisesi Mezunları düzenlenen etkinlikte bir araya geldi

Edirne'deGeleneksel İmam Hatip Lisesi Mezunları Buluşması bu yıl 48. kez gerçekleştirildi. Edirne İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Rasim Özgün, 2 bin 200 üyesi bulunan bir derneğin mensubu olmaktan ve bu etkinlikte bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını belirtti.

Geleneksel Edirne İmam Hatip Lisesi Mezunları Buluşması etkinliği Hasan Sezai Anadolu İmam Hatip Lisesi'ninbahçesinde gerçekleştirildi.

"Vatanına, milletine, dinine, imanına sadık ve sahip insanlar yetişiyor"

İmam hatip okullarının maddi ve manevi ilmi temsil ettiğini söyleyen Dernek Başkanı Özgün, "İmam hatip okulları memlekete insan yetiştiriyor. Dolayısıyla vatanına, milletine, dinine, imanına sadık ve sahip insanlar yetişmiş oluyor. Zira okulda yetişirken bize şunu öğrettiler. 'Vatan sevgisi imandandır' dediler. İmam hatip okulları,Vatan sevgisi imandan gelir. Vatanının hiçbir zerresine yani toplu taşıma aracından, okul binasına,  kurşun kalemle çizmek kadar dahi olsa zarar vermeyen bir nesil yetiştiriyor"ifadelerine yer verdi.

İmam Hatip okullarının Türkiye’nin çimentosu olduğunu aktaran Özgün, İmam hatiplilerin,hiçbir kimse hakkında kötü ve art niyet düşünmeyen insanlar olduğunu ifade etti.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali