McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 08 Ağustos 2022, Pazartesi 13:45 tarihinde eklendi. 456 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Edirne'de toplu ulaşıma yine zam geldi!

Edirne Belediye Meclisi Ağustos Ayı Olağan Toplantısı, Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvarı Edirne Belediye Meclisi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıda görüşülen şehir içi ulaşıma zam talebi onaylandı.
Edirne'de toplu ulaşıma yine zam geldi!

Edirne Belediye Meclisi Ağustos Ayı Olağan Toplantısı, Belediye Başkanı Recep Gürkan Başkanlığı'nda gerçekleştirildi. Geçtiğimiz aylada gündeme gelen ve karar alınamayan toplu ulaşım zammı bu toplantıda görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda görüşülen konulardan birisi olan şehir içi toplu ulaşım, taksi ve servis ücretlerine zam konusu tansiyon yükseltti. Temmuz ayı meclis toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen konu komisyonda incelenerek karara bağlandı.

AK Parti Meclis Üyeleri zam yapılmasını istemedi

AK Partili meclis üyelerinin zam kararını onaylamamasına karşı kısa süre tartışma yaşanırken, söz konusu toplu ulaşım zammı oy çokluğu ile kabul edilerek onaylandı.

Toplantıda 17 madde görüşülerek karara bağlandı. Bunların arasında yer alan toplu ulaşım zammı da AK Partili meclis üyelerinin ret oyu vermesine rağmen oy çokluğu ile yüzde 25 zamlanması kararı alındı.

Bu çerçevede Edirne'de toplu ulaşımın sağlandığı (ETUS)ile öğrenci 4 lira 75 kuruş, tam 6 lira 88 kuruş, nakit binişlerdeise 8 lira 75 kuruştan yolculuk yapılacak. Taksilerde ise açılış ücreti 10 liradan 12 lira 50 kuruşa yükseltildi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali