“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 27 Ağustos 2022, Cumartesi 14:46 tarihinde eklendi. 1152 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yeşilay teknoloji bağımlığına karşı eğitim verdi

Sağlıklı Yaşam ve Teknoloji Bağımlılığı kapsamında yaz döneminde, Yeşilay Koordinesinde; Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Edirne İl Müftülüğü, Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi işbirliği ile Edirne İl genelinde Camiiler de bulunan Yaz Kur’an Kursu, Kreş ve gündüz bakımevleri ve Gençlik Merkezindeki Öğrencilerine yönelik “Teknoloji Bağımlılığı ve Sağlıklı Yaşam” konularında eğitim verildi.
Yeşilay teknoloji bağımlığına karşı eğitim verdi

Gerçekleştirilen Eğitimlerde; Türkiye Yeşilay Cemiyeti Bölge Koordinatörü ve aynı zamanda Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Sebahattin Bilgiç, Edirne Yeşilay Şubesi Kadın Komisyon Başkanı ve aynı zamanda Edirne İl Müftü Yardımcısı Zeynep Kaya Demirtaş, Görevli Öğretmenler ve Öğrenciler katılım sağladı.

Eğitimler; Edirne Yeşilay Şubesinde görevli uzman personeller ile Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde görevli TBM Formatörü Psikolog Hande Doğru tarafından gerçekleştirildi.

Gerçekleşen eğitimlerde 908 öğrenciye ulaşılarak Türkiye Bağımlılıklar ile Mücadele çalışmaları kapsamında farkındalık oluşturuldu, bağımlılıklar ile ilgili el ilanı afiş ve broşürler yaş gruplarına uygun olarak öğrencilere dağıtıldı. Eğitimlerin belirli aralıklar ile devam edeceği belirtildi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali