McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 18 Ekim 2023, Çarşamba 14:37 tarihinde eklendi. 253 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ABD Başkanı'ndan Katliam Sonrası Terörist İsrail'e Tam Destek

Biden-Netanyahu görüşmesi: ABD Başkanı'ndan katliam sonrası İsrail'e tam destek
ABD Başkanı'ndan Katliam Sonrası Terörist İsrail'e Tam Destek

ABD Başkanı Joe Biden'ı taşıyan Air Force One uçağı İsrail'e indi. Biden'ı, İsrail Başbakanı Netanyahu karşıladı. Biden ve Netanyahu, şu an ortak açıklama yapıyor.

Netanyahu, "Böyle bir savaş döneminde İsrail'i ziyaret eden ilk ABD Başkanısınız. Bütün İsrail halkı adına size teşekkür ederim." derken, Biden, "ABD'nin İsrail'in yanında yer aldığını tüm dünyanın bilmesini istiyorum." ifadelerini kullandı.

NETANYAHU: İsrail Hamas'ı yenmek konusunda birleşmiştir. Barış ve güvenliğin bölgemizde yerleşmesi için çaba veriyoruz. Sizin gibi iyi bir dosttan başkası yok. Siz böylesi bir savaş döneminde İsrail'i ziyaret eden ilk ABD başkanısınız. Bütün İsrail halkı adına size teşekkür ediyorum, bugün, yarın ve her zaman.

BIDEN: ABD'nin İsrail'in yanında yer aldığını tüm dünyanın bilmesini istiyorum. Hamas'ın saldırılarında binlerce insan katledildi, birçok insan rehin alındı. Öyle korkunç şeylere sebep oldular ki bunlar akıl dışı. Amerikalılar da sizinle aynı fikirde, endişeli. İsrail kendini savunmak için ne gerekiyorsa yapabilir, bunun olmasını da temin edeceğiz. Hamas bütün Filistin halkını temsil etmiyor, onlara acıdan başka bir şey getirmedi. Masum Filistinlilerin hayatını koruma ve kurtarma konusunda dikkatli olmalıyız, çünkü biz Amerikalılar böyle insanlarız. İsrail halkının cesareti, kararlılığı kahramanlığı gerçekten çarpıcı. Burada olduğum için gurur duyuyorum.

AÇIK AÇIK YALAN SÖYLEDİ

Gazze'deki hastane saldırısına "patlama" diyen Biden "Üzgünüm, hastanedeki patlamayı İsrail değil diğer taraf yapmış görünüyor." ifadelerini kullandı.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali