“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 21 Eylül 2011, Çarşamba 20:21 tarihinde eklendi. 659 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Belediye , alacağını istiyor

Uzunköprü Belediyesi gerek Belediye hoparlöründen yaptığı anonslar ve gerekse yerel gazetelere verdiği beyanatlarla borçlu vatandaşların borçlarını ödemelerini istedi.
Belediye , alacağını istiyor

Bu konuda gazetemize yapılan yazılı açıklamada şu bilgilere yer verildi
 

6111 Sayılı Bazı Alacakların Yapılandırılması Hakkında Kanundan yararlanan vatandaşlarımızın Belediyemize üçüncü taksit ödeme süresi 30 Eylül 2011 tarihinde sona erecektir.

6111 sayılı kanunda da belirtildiği gibi; “süresinde ödenmeyen veya eksik ödenen taksitlerin geç ödeme zammıyla birlikte son taksiti izleyen ayın sonuna kadar ödenmemesi ve bir takvim yılında ikiden fazla taksitin süresinde ödenmemesi veya eksik ödenmesi halinde kanun hükümlerinden yararlanma hakkını kaybedeceklerdir” denilmektedir.

Bu itibarla, 6111 sayılı kanun hükümlerinden faydalanan, Haziran ve Temmuz 2011 aylarındaki birinci ve ikinci taksitlerini süresinde ödenmeyen ya da eksik ödeyen mükelleflerimizin 30 Eylül 2011 tarihine ilk üç taksitinin tamamını ödememesi halinde anılan kanun hükümlerinden yararlanma haklarını kaybedeceklerdir.

Bu sebeple, ilk veya ikinci taksitlerini yatırmayan vatandaşlarımız için ödeme süresi 30 Eylül 2011 Cuma mesai bitiminde sona erecektir.”

 

 

 

 

hürgazete

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali