“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 09 Ekim 2011, Pazar 22:03 tarihinde eklendi. 1445 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ÇOTRA ; biraz bizde temiz olalım

Uzunköprü Belediye Başkan Yardımcısı Hüsamettin ÇOTRA, Hürgazete haber merkezınde Trakya22.com un Uzunköprü temsilcisine susuzluğun giderilmesi konusunda önemli aşamaları geride bırakmak üzere ciddi mesafe kaydedildiğini söylerken vatandaşların biraz daha sağduyulu olmalarını gerektiğini savundu
ÇOTRA ; biraz bizde temiz olalım

 

Ergene Nehri kirliliği konusunda Başta Belediye Başkanı Av. Enis İŞBİLEN olmak üzere Belediye’nin üzerine düşen görevi yerine getirdiğini ifade eden Hüsamettin ÇOTRA, yıllardır verilen mücadelenin nihayet sonuç vermesinden duyduğu mutluluğu dile getirirken şehir içi temizliği konusunda ise sitemkar konuştu.

 

Temizlik konusunda herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini söyleyen ÇOTRA ;

“Elbette biz Belediye olarak şikayetler doğrultusunda gereken yaptırımları uyguluyoruz ancak halkımızında bizlere yardımcı olmalarını istiyoruz. Bakın bazı mahallelerimizde çöp konteyneri olup her sabah çöpler alınmasına rağmen bazı insanlarımız yine de çöplerini gelişigüzel atmaya devam etmeleri bizleri ister istemez üzüyor.

Şehir içi ulaşım sıkıntısını özellikle Gazi Caddesinde gidermiş bulunuyoruz, bu caddemizde araçların en fazla 15 dakika alışveriş için park etmelerine müsaade ediyoruz. Bu da cadde esnafını önemli ölçüde rahatlatıyor.” Dedi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali