“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 12 Ekim 2011, Çarşamba 21:34 tarihinde eklendi. 856 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AKP'den okkalı transfer *HASKIRIM : devamı gelecek dedi.

Son yıllarda ve son seçimlerde Genel Başkan değişikliğine rağmen dibe vurmaktan kurtulamayan Demokrat Parti'de yaprak dökümü sürerken Uzunköprü'de bundan nasibini almakta gecikmedi.
AKP'den okkalı transfer *HASKIRIM : devamı gelecek dedi.

Aynı  şekilde geride bıraktığımız günlerde Demokratik Sol Parti'den umudunu kesen Uzunköprü İlçe Örgütü'de  çareyi toplu istifa etmekte bulmuşlardı.
Bir önceki sayımızda trakya22.com köşe yazarlarından İsmail BAYRAKTAR'ın kaleme aldığı “barikatlar aşılırsa birde sağduyu barışırsa” başlıklı yazı üzerine trakya22.com temsilciliğini  ziyaret eden Demokrat Parti eski İlçe Başkanı Tahsin HASKIRIM yazarımızın yazdıklarını doğrulayarak AK Parti İlçe Başkanı Çağatay YILMAZ'la önceki gün yaptıkları görüşmeden sonra AK Parti'ye katılma kararı aldığını söyledi.
AK Parti'nin sağ kulvarda siyaset yapanların bundan böyle ortak buluşma noktası ve ortak adresi olacağını söyleyen Tahsin HASKIRIM ; “Güneş balçıkla sıvanmaz, Türkiye Cumhuriyeti elbette ki ilelebet payidar kalacaktır ancak siyasi partiler öyle değil, siyasi partiler gün geliyor miadını yitirebiliyor. Bunun için ben ve benim gibi düşünenlerin bazı gerçekleri görmeleri ve siyasete objektif bakarak daha fazla gecikmeden ortak adreste güçlenerek buluşmalıdır.” Dedi. Bu kararı alırken bazı parti büyüklerine danışarak aldığını ifade eden HASKIRIM AK Parti'ye olan katılımların önümüzdeki günlerde artarak devam edeceğini kaydetti.Diğer taraftan bugünlerde açıklanması beklenen AK Parti yeni ilçe yönetiminde büyük bir ihtimal ile Tahsin HASKIRIM'ında görev alması bekleniyor.fotografta görünenler  Tahsin HASKIRIM  .Trakya22.com kurucusu Ahmet Topaç .Hürgazete sahibi ve trakya22.com Uzunköprü temsilcisi Selim Bekar ve trakya22.com köşe yazarı İsmail Bayraktar görülüyor
 
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali