McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 15 Ekim 2011, Cumartesi 19:45 tarihinde eklendi. 2148 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Keşanspor İki Siyahi Forveti Denemeye Aldı

Türkiye Bölgesel Amatör Ligi'nde 11.grupta mücadele eden Edirne'nin Keşanspor takımı biri Nijerya ve diğeri ise Fildişi Sahili'nden 2 siyahi oyuncuyu denemeye aldı.
Keşanspor İki Siyahi Forveti Denemeye Aldı Türkiye Bölgesel Amatör Ligi'nde 11. grupta mücadele eden edirne nin Keşanspor takımı biri Nijerya ve diğeri ise Fildişi Sahili'nden 2 siyahi oyuncuyu denemeye aldı.

Son birkaç yıldır yabancı, özellikle de siyahi futbolcu transfer furyasına amatör lig takımları da katıldı. Takımla birlikte yapılan antrenmana çıkan Nijeryalı forvet Igwe Tobechi ile Fildişi Sahilli forvet Traore Moussa, Keşanspor teknik yönetimi tarafından izlendi.

Keşanspor Teknik Direktörü Cem Sabur, takımda forvet eksiği bulunduğundan dolayı transfer dönemi kapanmadan bir forvet transferi yapmak istediklerini belirterek, "Forvet arayışlarımız sürüyor. İki siyahi arkadaşımızı bize önerdiler. Kendilerini de denemek için keşan a davet ettik. Kendilerini deniyoruz. Bu oyunculardan en az birini kadromuzu katmayı düşünüyoruz. Şu anda kesin bir şey yok. Kendilerini deniyoruz. Bu arkadaşlarımızdan bir tanesi Türk bir kadınla evli. O yüzden oturma izni sorunu da olmayacak. Transfer önümüzdeki günlerde netlik kazanacak" dedi.

Tobechi ve Moussa, yapılan idmanın ardından, teknik direktör Cem Sabur'la birlikte gazetecilere poz verdi. Antrenmanı izlemeye gelen taraftarlar da siyahi oyunculara büyük ilgi gösterdi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali