McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 24 Ekim 2011, Pazartesi 22:02 tarihinde eklendi. 1110 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Uzunköprü Sgk Merkezi Törenle Açıldı

Uzunköprü Sosyal Güvenlik Kurumu Merkezi törenle açıldı.
Uzunköprü Sgk Merkezi Törenle Açıldı  

Edirne Sosyal Güvenlik İl Müdür Vekili Hayrettin Karbuz, törende yaptığı konuşmada, gelişen ve büyüyen ülkemizde son yıllarda yapılan en büyük atılımlardan birininde sosyal güvenlik alanında olduğunu ifade etti.

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığının ayrı ayrı hizmet verirken SGK adı altında birleştirildiğini vurgulayan Karbuz, şöyle devam etti:

"Bu süreç içerisinde açılan SGM ise bu birleşimin vatandaşa yansıyan faydalarının en bariz örneği olmuştur. Kurumumuz bu hizmet anlayışı ile ilimizde ilçe nüfusu, sigortalı sayısı ve ilçelerin illere uzaklığı gibi kriterleri dikkate alarak Uzunköprü ve Keşan ilçelerimizde SGK merkezinin açılması kararı alınmıştır.

İlçemizde de vatandaş odaklı hizmet anlayışı içinde Uzunköprü SGM açılmıştır. Meriç ilçemiz ile birlikte bu merkezde emeklilik işlemleri dışında tüm hizmetleri sunmaktayız. Merkezimizin ülkemize, Edirne'mize ve Uzunköprü'ye hayırlı olmasını diliyorum."

Törene Edirne Valisi Gökhan Sözer, SGK Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yazgan, Uzunköprü Kaymakamı Uğur Kolsuz, Belediye Başkanı Enis İşbilen, Edirne Esnaf Odaları Birliği Başkanı Emin İnağ ve SGK yöneticileri katıldı.


 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali