McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 06 Aralık 2011, Salı 23:23 tarihinde eklendi. 998 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Van debreminden uzunköprüye gelen debremzede trakya22.com a konuştu

Uzunköprüye Van debreminden sonra gelen debremzedeye yetkililerden önce trakya22.com ulaştı.
Van debreminden uzunköprüye gelen debremzede trakya22.com a konuştu Uzunköprüye Van debreminden  sonra gelen debremzedeye yetkililerden önce trakya22.com ulaştı.
Debremzede Eyyüp Ünver ve ailesi yetkililerin duyarsızlılığından şikayetçi,geçtiğimiz günlerde Van merkezli  debremde ailesinden yaralanan ve can kaybının olmadığına şükreden Eyyüp Ünver , evinden ve 2 ay önce açtığı mahalle marketinden  geriye sadece kırık hesap makinesı kalmış.

Ünver ailesi trakya22.com a şunları anlattı : Debremden üç gün sonra çocuğumuz dünyaya geldi , hastaneden çıktıktan sonra ikinci debremde de hastane yıkıldı, üç günlük çocuğumuzla yollara çıktık ,vanda elimize debremzede dir diye sıkıştırılan evrak ile uzunköprü kaymakamlığına geldiğini kaymakamın izinli olmasından dolayı sosyal yardımlaşma müdürlüğüne gittiklerini anlatan Ünver ailesine verilen cevap  deprem kadar yıkıcı idi : Önce kendinize bir yer bulun biz size yardım edeceğiz denmiş .

Parası yiyecek ekmeği  olmayan aile ye duyarlı uzunköprü halkı kucak açmış ,o gün bugündür, yetkililerden arayan soran olmadığını söyleyen ailenin ropartajından kısa görüntü videosu için tıklayınız

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali