McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 19 Aralık 2011, Pazartesi 22:23 tarihinde eklendi. 838 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kolsuz 'Dal'a TALİMAT VERDİ

Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürü Osman haber merkezimize yaptığı yazılı bilgilendirmede şu konuya dikkat çekti:
Kolsuz 'Dal'a TALİMAT VERDİ

 

İlçemiz E-87 Karayolunda Ergene Nehri üzerine inşa edilen köprünün yapımı Çevre yolu bağlantıları ile tamamlanarak araç trafiğine açılmıştır. Ancak trafiğe kısa süre önce açılmış olmasına rağmen belirtilen Çevre yolunda ve bağlantı noktalarında 2 maddi hasarlı,2 yaralamalı ve 1 ölümlü trafik kazası meydana gelmiştir.

Bundan sonra Çevre Yolunda ve bağlantı noktalarında trafik kazaları yaşanmaması için İlçe Kaymakamımızın talimatları ile İlçe Emniyet Müdürlüğümüze bağlı Trafik Ekiplerince kaza noktalarındaki eksiklikler ve Çevre yolun üzerinde eksiklikler 10-12-2011 günü tespit edilmiş ve fotograf çekimi yapılarak rapor alinde makama arz edilmiştir.

Makama arz edilen bu rapor ve çekilen fotoğraflar 12-12-2011 tarihli üst yazı ile Karayolları Bölge Müdürlüğüne iletilmek üzere gerekli yazışma yapılmıştır.

Ayrıca Yeni Çevre yolunun Muzaffer Atasay Anodulu Lisesi ön kısmında bulunan Çöpköy Yolu Kavşağında öğrenci giriş çıkışlarında Karayolları Görevlilerince ışıklandırma sistemi ve gerekli tedbirler alınana kadar ekiplerimizce imkanlar ölçüsünde gerekli önlemler alınmaktadır’’ denilmiştir.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali