McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 25 Aralık 2011, Pazar 18:15 tarihinde eklendi. 815 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Eğitim Seminerleri başladı

Uzunköprü Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle ilçemizdeki ilköğretim okulu öğrencilerine yönelik, 2011 2012 Eğitim Yılı Çevre Eğitim Seminerleri başladı.
Eğitim Seminerleri başladı

Uzunköprü Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından yürütülen proje

Uzunköprü Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle ilçemizdeki ilköğretim okulu öğrencilerine yönelik, 2011 – 2012 Eğitim Yılı “Çevre Eğitim Seminerleri” başladı.

Uzunköprü Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından yürütülen proje uygulamasının hedefi, ülkemizin geleceğini oluşturacak çocuklarımıza temiz ve sağlıklı çevre bilincini aşılamak ve bunun uygulanması sağlamak oldu.
Ocak 2012 tarihine kadar ilçemizde bulunan tüm İlk Öğretim Okullarında uygulanacak Eğitim Seminerleri, 22 Aralık 2011 tarihinde saat 10.00’da Merkez İlköğretim Okulu ve saat 14.00’te II. Murat İlköğretim Okulu’nda devam etti. Belediyemiz Çevre Mühendisi ve Çevre Teknikeri tarafından verilen seminerler, öğrencilerimizi eğittiği kadar çevre ve temizliği konusunda bilinçlendirmektedir.

Seminer sonunda eğitime katılan öğrencilere 1 sayfalık mini anket doldurularak öğrencilerin çevre, doğa, temizlik gibi kavramların yanında geri dönüşüme karşı görüşleri elde edildi. Bununla birlikte öğrencilere geri dönüşüm ile ilgili broşürler ve diş fırçası hediye edildi.

 

trakya22.com haber merkezi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali