McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 02 Ocak 2012, Pazartesi 21:11 tarihinde eklendi. 987 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

SAN-TER minibüsçü esnafı ;"iyi de hırsızın hiçmi suçu yok"

S.S San-Ter Yolcu Taşıma Kooperatifi'ne bağlı şehir içi yolcu taşımacılığı yapan minibüsçü esnafı yeni yıla girdiğimiz şu ilk günlerde seslerini biraz daha yükselterek haklı şikayetlerini haber merkezimiz aracılığı ile kamuoyuna duyurmaya çalıştılar.
SAN-TER minibüsçü esnafı ;

 

2011 Yılı içerisinde Uzunköprü Belediye Meclis gündemine birkaç kez yolcu taşıma ücretlerine zam yapılması  konusunda talepleri olduğunu ancak bu taleplerinin her Meclis toplantısında ertelendiğine işaret eden minibüsçüler aynı zamanda hemen hemen tüm il ve ilçelerin “B” plakası uygulamasına geçmesine rağmen aynı uygulamanın Uzunköprü’de başlatılmamasından şikayet ediyorlar.

Diğer taraftan yolcularında kurallara uymadıklarından sitem eden minibüsçü esnafı yolcuların belirlenen duraklarda indi bindi yapacakları yerde durak harici yerlerde gelişigüzel hizmet istemelerinin kendilerini zora soktuğunu ifade ediyorlar.

Bu durumla karşı karşıya geldiklerinde Trafik Ekiplerince kendilerine 64 TL para cezası kesildiğine işaret eden şoför esnafı ayrıca bu duraklar için kooperatifin Belediye’ye her ay 164 TL kira ödediğine dikkat çekerek yolcuların bu konuya  ve kurallara riayet etmelerini istiyorlar.

Diğer taraftan durakların hemen önüne ya da yanına konulan çöp konteynırlarının kendilerini olumsuz etkilediğini dile getiren minibüsçü esnafı yarın yapılacak olan Belediye Meclis toplantısından zam yapılması konusundan umutlu olduğunu dile getirdiler.

Kendilerinin ellerinden geldiğince kurallara riayet ettiklerini ifade eden minibüsçü esnafı sürekli kendilerinin eleştirildiğine dikkat çekerek ;

“Hırsızın hiçmi suçu yok” imasında bulundular

 

trakya22.com haber merkezi

Yazdır Paylaş
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali