McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 19 Ocak 2012, Perşembe 08:06 tarihinde eklendi. 1105 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Uzunköprü Bakan bekliyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin 22 Ocak 2012 Pazar günkü programını ayırdı. Bakan Şahin Uzunköprü’de yapımı tamamlanan sosyal konutların hak sahiplerine teslim törenine katılacak.
Uzunköprü Bakan bekliyor


 Aynı gün AKP Edirne İl Kadın Kolları'nın ve Uzunköprü İlçe Teşkilatı'nın gerçekleştireceği kongrelerine de katılması bekleniyor. 
AK Parti'nin Edirne teşkilatlarındaki kongre takvimi sürüyor. Edirne Kadın Kolları ve Uzunköprü İlçe Teşkilatı 4'ncü olağan genel kurullarını 22 Ocak 2012 Pazar günü yapacak. Aynı gün Edirne ve Uzunköprü'yü ziyaret edip ilçedeki sosyal konutların teslim törenine katılacak olan Bakan Şahin iki kongrede partilileriyle buluşacak. AK Parti Edirne Kadın Kolları'nın kongresinin 22 Ocak Pazar günü DSİ Konferans Salonu'nda saat 11.00'da başlayacağını duyuran Kadın Kolları Başkanı Zeynep Batıgöç açıklamasında şunlara yer verdi:  "22 Ocak 2012 Pazar günü Aile ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Sayın Fatma Şahin hanımefendi Edirne’mizi ve Uzunköprü ilçemizi ziyaret edecektir. Ziyaret programının asıl amacı Uzunköprü İlçesi'nde yaptırılan sosyal konutların hak sahiplerine teslim törenidir. Sayın bakanımız ayrıca AK Parti Edirne Kadın Kolları İl Kongresi’ne katılacaktır

 

trakya22.com haber merkezi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali