McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 20 Ocak 2012, Cuma 12:58 tarihinde eklendi. 922 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ATALAY : KİMSE BOŞUNA HEVESLENMESİN

Ak Parti Uzunköprü Kadın Kolları Başkanı Av.Tuğba Atalay, 22 Ocak Pazar günü yapılacak İlçe Kongresinde liste savaşı yaşanmasını ve kongre sonrasında kırgınlıkların oluşmasını bekleyenlerin hayal kırıklığına uğrayacağını söyledi. Atalay, kongre süreci ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Parti içinde yapılacak istişareler neticesinde ortak aklın ürünü
ATALAY : KİMSE BOŞUNA HEVESLENMESİN
Ak Parti Uzunköprü Kadın Kolları Başkanı Av.Tuğba Atalay, 22 Ocak Pazar günü yapılacak İlçe Kongresinde liste savaşı yaşanmasını ve kongre sonrasında kırgınlıkların oluşmasını bekleyenlerin hayal kırıklığına uğrayacağını söyledi. Atalay, kongre süreci ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “ Parti içinde yapılacak istişareler neticesinde ortak aklın ürünü olarak ortaya çıkmış tek liste ile seçime gidilecek ve Ak Parti Uzunköprü İlçe Teşkilatımız bu kongreden daha da güçlenmiş olarak çıkacaktır” dedi.
                Atalay, Ak Partinin diğer siyasi partilerden farklı bir yapısı olduğunu da dile getirdiği açıklamasının devamında şunları söyledi :
                “Bizde diğer siyasi partilerin yabancısı olduğu “istişare demokrasisi ” diye bir kavram var. Biz oturur kendi aramızda konuşur ve tartışırız. Sonuçta ülkemiz, İlçemiz ve partimiz için en yararlı olacak şekilde bir karara varırız. Ortak aklın ürünü olarak varılan  bu karara herkes saygı gösterir ve uyar. Yani bizim kongrelerimizde sandalyeler havada uçuşmaz. Liste savaşları itiş ve kakışlar yaşanmaz. Çünkü “istişare demokrasisi” nin temelinde sevilen yar için serden geçme esprisi yatar. Bunun için kimse boşuna heveslenmesin. Pazar günü yapılacak İlçe Kongresinde tek liste ile seçime gidilecek ve partimiz bu süreçten daha da güçlenmiş olarak çıkacaktır. Biz iktidar partisiyiz. Bizim çok daha önemli işlerimiz var. Birilerinin kapris ve ihtiraslarıyla kaybedecek zamanımız yok bizim.  Ülkemiz bizden hizmet bekliyor. İlçemiz bizden hizmet bekliyor. 23 Ocak Pazartesi gününden itibaren İlçe Yönetimi , Kadın ve Gençlik Kolları bir ve beraber olarak kaldığı yerden devam edecek ve önümüzdeki yerel seçimler için yapılan planlar kesinlikle sekteye uğratılmayacaktır.”

 
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali