McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 02 Mart 2012, Cuma 18:26 tarihinde eklendi. 1166 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Uzunköprü Belediyesi Temizliğe Başladı

Uzunköprü Belediyesi, ilçe merkezindeki ana kavşaklara yön levhaları yerleştiriyor.
Uzunköprü Belediyesi Temizliğe Başladı  


Belediye ekipleri, ilçede trafik akışını rahatlatacak, kazaları azaltacak yol, kavşak ve kaldırım düzenlemelerinin yanı sıra kavşaklardaki yön levhalarını da yeniliyor. 
Belirlenen kavşaklara bilgi levhaları takılırken, teleskopik direkli ve gecede görülebilen levhalar sayesinde hem sürücüler, hem de yayalara kolaylık sağlanacak. 
Son yıllarda trafiğin yoğun olduğu kavşaklara, köprü girişlerine ve ilçenin değişik bölgelerinde bulunan diğer kavşaklarda da çalışmalarına devam ediyor.

 

 

Uzunköprü Belediyesi, bahar mevsiminin girmesiyle birlikte ilçe sınırları içinde temizlik çalışmalarına hız verdi. Mart ayında başlayan temizlik çalışmaları kapsamında Uzunköprü’de bulunan Camii önleri yıkanarak Cuma Namazı öncesi temizliği yapılmış oldu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Av. Enis İŞBİLEN ; “İlçemizde bulunan bütün Camilerin önleri artık her Cuma Namazı öncesinde yıkanmış, görevliler tarafından temizliği yapılmış olacak. Vatandaşlarımızın da konuya hassasiyet ile yaklaşmaları ve Perşembe gecesinden araçlarını camii önlerine bırakmamaları konusunda rica da bulunuyoruz” dedi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali