McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 02 Mart 2012, Cuma 18:41 tarihinde eklendi. 1391 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vergi Rekortmeni Uzunköprü

Vergi Haftası nedeniyle yapılan ödül töreninde rekortmen Uzunköprü Oldu.Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası tarafından konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.
Vergi Rekortmeni Uzunköprü  

  2011 yılında Edirne’ de en yüksek düzeyde Kurumlar Vergisi ve Gelir Vergisi ödeyen mükelleflere Edirne Vergi Dairesi tarafından Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan tören ile ödülleri verildi.

       Kurumlar Vergisinde Odamızın ortağı olduğu Umat Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş. İl 1. si, Gelir Vergisinde Odamız üyesi Ahmet Süha ŞENBAŞ İl 1.si ve Gürol Sezmez İl 5.si olarak ödüllerini aldılar.

       Güçlü bir ekonominin var olabilmesi için en önemli gelir zamanında ödenen vergilerdir. Sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturularak, vergiyi isteyerek ödeme alışkanlığının kazandırılması gerekmektedir. Her bireyin mali gücü oranında kamu harcamalarına katılması, ülkenin ve bölgemizin kalkınmasını  hızlandıracağı kanaatindeyiz.

       Sıralamaya giren Ortağı olduğumuz Umat Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş. yi ve Odamız üyelerini kutlar, vermiş oldukları vergilerden ve ülke ekonomisine bulundukları katkılardan dolayı kendilerini kutlarız

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali