McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 06 Mart 2012, Salı 21:12 tarihinde eklendi. 647 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Uzunköprü Polisinden Hırsızlara Geçit Yok

Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğüne tayini olduktan sonra Başarılı Çalışmaları ile dikkat Çeken İlçe Emniyet Müdürümüz Osman Dal Ve Ekibi Soygunculara nefes aldırmıyor.
Uzunköprü Polisinden Hırsızlara Geçit Yok  

 

 

 

 

Uzunköprü Polisi Yapmış Olduğu Başarılı Çalışmalarla Yakalamış Olduğu Mazot ve Akü Hırsızlarından sonra İş Yerlerine ait Camları Kırarak Mala Zarar Verme, İş Yerinden Hırsızlık Suçlarının Failini de Yakalayarak Başarılı Çalışmalarını Devam Ettirdi.

 

          26.02.2012 günü 02.30 ile 03.10 saatleri arasında Cami Muradiye Mahallesi Pazaryerinde bir işyerinde camını kırmak suretiyle meydana gelen iş yerinden hırsızlığa teşebbüs ve mala zarar verme, Halise Hatun Mahallesi Fahri Korutürk Caddesi üzerende bulunan iş yerinde meydana gelen mala zarar verme, Rıza Efendi Mahallesi Atalar Caddesi üzerinde bulunan iş yerinde meydana gelen mala zarar verme, Rıza Efendi Mahallesi Gazi Caddesi üzerinde bulunan iş yerinde meydana gelen mala zarar verme, Atatürk Mahallesinde bulunan Okulda meydana gelen kurumdan hırsızlık olaylarının faili Uzunköprü Polisinin yapmış olduğu çalışmalar sonucu yakalanarak adli makamlara sevk edilmiştir.

 

          26.02.2012 günü meydana gelen mala zarar verme, iş yerinden hırsızlığa teşebbüs ve kurumdan hırsızlık suçlarının fail veya faillerinin tespiti çalışmalarında Mobese Kamerası ve çeşitli iş yerlerine ait güvenlik kamerası kayıtları incelenmiş tespiti yapılan şüpheli U.S. Uzunköprü Polisince yakalanmıştır.

Adli Makamlara intikal ettirilen U.S. yaşının küçük olması sebebiyle Sosyal Hizmetler Kurumuna teslim edilmiştir.

 

trakya22.com

 
 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali