“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 16 Mart 2012, Cuma 07:28 tarihinde eklendi. 632 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bayanlar Pirinç Pilavı Yarışmasına Hazırlanıyor

Kadınlar günü dolayısıyla toplanan 150 Balabanköy’lü kadınlar “pirincin başşehri Uzunköprü’de neden pilav yarışması düzenlenmedi diyerek pilav yarışması yapma kararı aldılar.
 Bayanlar Pirinç Pilavı Yarışmasına Hazırlanıyor Balabanköy kökenli bayanlar 8 Mart Kadınlar Gününü Pazar sabahı Cazgır Cafede Kahvaltı ile kutladılar.Balabanköylü bayanların organize ettiği kahvaltıda pirincin başşehri Uzunköprü'de neden bugüne kadar pilav yarışmadı düzenlenmedi sorusu gündeme bomba gibi düştü.
Kimse yapmadıysa biz yaparız diyen Balabanköylü kadınlarımız "2001 yılında ilçemizde üretilen Çeltik fiyatlarının olumsuz seyretmesi nedeniyle çeltik harmanı sonrası harman sonu yemeğini organize edemedik. Bu konuda çok üzgünüz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kahvaltıda buluştuk. Önümüzdeki günlerde Uzunköprü’de çok büyük katılımlı pirinç pilavı yarışması düzenleyerek bayanlarımıza pirinç pilavının faydalarını ve yetişen evlatlarına haftada
en az iki gün baklagil ve pilav yedirmeleri konusunda bir panel düzenleyip sonrasında da pirinç pilavı yarışması yapmayı düşünüyoruz"dediler.

 

 

 

kynk Uzunköprü Adalet

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali