“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 18 Mart 2012, Pazar 20:10 tarihinde eklendi. 1303 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Uzunköprü Duble Yolda Kaza

trakya22 olarak defalarca gündeme taşımamıza rağmen ilçemiz ve bölgemizdeki duble yollarında yaşanan yaralamalı ve ölümlü trafik kazalarının önüne geçilemiyor maalesef.
Uzunköprü Duble Yolda Kaza

Cuma günü akşamı yaşanan ve 3 kişinin yaşamını yitirdiği trafik kazasının ardından hafta sonu tatili Pazar günü de trafik canavarı tatil yapmadı. Pazar günü saat 17.00 sularında Keşan istikametinden Uzunköprü istikametine doğru seyir halinde olan yabancı uyruklu plaka nolu aracı kullanan Bulgaristan vatandaşlığı nüfusuna kayıtlı Abdi ÖZTÜRK isimli şahıs aynı güzergahtaki Öz Birlik yem fabrikasının istinat duvarına çarpmak suretiyle olay yerinde yaşamını yitirdi.

Olay yerine dakikalar sonra intikal eden trakya22.com  sözkonusu trafik kazası ile ilgili olarak edindiği bilgilere göre araç sürücüsünün İzmir’den Edirne istikametine seyir halinde olduğu ve yolda fren izi olmadığından büyük bir olasılıkla sürücünün uyumuş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Kaza yerine ulaştığımızda sürücü ÖZTÜRK’ün yalnız olmadığı ve yanında eşi yabancı uyruklu 1962 doğumlu Sevinç KASAPOĞLU’nun da ağır yaralı olarak Uzunköprü Devlet Hastanesine ve daha sonra hayati tehlikesinin mevcut olduğundan Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesinde tedavi altına alındığı öğrenildi.

Son günlerde oldukça fazla yaşanan trafik kazaları ile ilgili olarak bölge trafik polis ekipleri ve araç sürücüleri başta olmak üzere vatandaşlar tepkilerini dile getirirken duble yolların DUBLE ölüm getirdiğine sitem, şikayet ve ilgili birimlere trakya22 aracılığı ile ihbar ettiler.

 

 

haberin videosu  için tıklayınız

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali