McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 11 Mayıs 2012, Cuma 19:37 tarihinde eklendi. 858 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Uzunköprü Belediyesi 6 Aydır Su Bağlayamadı

Uzunköprü'nün çevre yolu mevkiinde kurulan traktör galerilerine Uzunköprü Belediyesi 6 aydır su bağlayamadı.
Uzunköprü Belediyesi 6 Aydır Su Bağlayamadı Uzunköprü'nün çevre yolu mevkiinde kurulan traktör galerilerine Uzunköprü Belediyesi 6 aydır su bağlayamadı.

Şebeke suyunun hala bağlanmamasına burada bulunan beş traktör galerisi sahibini isyan ettirdi. Galericiler şebeke suyunun işyerlerine bağlanması için Uzunköprü Belediyesine gerekli işlemleri yaptırarak ücretlerini de yatırdılar. Altı ay geçmesine rağmen Uzunköprü Belediyesi bu galerilere şehir şebeke suyunu bağlayamadı.

Beş farklı galericide işyerlerini şehir merkezinden alarak çevre yoluna taşıdıklarını belirterek, "işyerlerimiz

şehir merkezindeyken Uzunköprü Belediyesi Zabıta ekipleri her zaman

gelip ve traktörleri dışarı park etmeyin diye uyarıyordu. Bizde işyerlerimizi şehir dışına taşıdık anca bi seferde su bağlanmadı dediler.

Konu ile ilgili olarak çevre yolunda galerisi bulunan ve suyu bağlanmayan Emek Galeri sahibi Lütfü Koyuncu, "Uzunköprü Belediyesinde 6 ay önce gerekli işlemleri hep birlikte yaptırdık. Hakkımıza düşen parayı da yatırdık. Burada bulunan beş galerici arkadaşımızın da suyu 6 aydır bağlanamadı. PTT'ye, Tredaş'a ve Uzunköprü Belediyesine başvurduk. İlk olarak PTT telefon için başvurduk. Ertesi gün telefonlarımız bağlandı. Elektriğimizde bağlandı ama bir türlü suyumuz bağlanamadı. Kanalizasyonumuz yok. Şehir şebeke suyumuz 6 aydır bağlanmadı. Uzunköprü Belediyesinden şebeke suyumuzu bağlamasını bekliyoruz" dedi.
 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali