McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 12 Mayıs 2012, Cumartesi 20:30 tarihinde eklendi. 648 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Geneleksel Lise Mezunları Güyü Uzunköprüde Yapıldı

Uzunköprü Anadolu Lisesi geleneksel mezunlar günü okul bahçesinde yapıldı.
Geneleksel Lise Mezunları Güyü Uzunköprüde Yapıldı

Okul Bahçesinde düzenlenen ve her yıl geleneksel hale getirilen mezunlar gününde Uzunköprü Lisesi eski ve yeni mezunları buluştular. Mezunlar tekrar arkadaşlarıyla bir araya gelmiş olmanın heyecanını yaşarken, okulun bazı mezunlarına plaket verildi.

Tören saygı duruşu, istiklal marşının okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasını

Okul müdürü Sabri Cengiz yaptı. Konuşmasında mezun olduğu okulda müdürlük görevini üstlendiğine işaret eden Cengiz, "5 Mart 2009 tarihinde mezun olduğum okula Müdür olarak atandım. Bu görev ve sorumluluğu alırken beni bekleyen zorlukları biliyordum.Okulumuzun ekip ruhu ile yönetilmesi teknolojinin en iyi şekilde okula kazandırılması, ÖSS de başarısının arttırılması gibi hedefler belirledik ve hedefimize üç yıl içerisinde ulaştık. Ben değil,biz değil bizleri oluşturarak il birinciliği kazanılmıştır. Emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür eder, okulumuzun teknoloji ile donatılmasında, öğrencilerin başarılı olmasında ve bahçe düzenlenmesinde emeğini esirgemeyen Uzunköprü Belediye Başkanlığına teşekkürü borç bilirim. Değerli öğrencilerimizi Atatürk ilke ve İnkılaplarını benimsemiş gençler olarak yetiştirmek temel hedefimizdir. Tüm mezunlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür eder, mezun oldukları okula katkılarını bekleriz" dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Uzunköprü Lisesi mezunu olan Belediye Başkanı Av. Enis İşbilen de konuşmasında

insanın azmettiğinde neler yapabileceğinden bahsederek eğitime belediye olarak önem verdiklerine dikkat çekti. Son olarak konuşan okul mezunlarından Prof. Dr. Özer Engin de okula gerekli desteği sağlayamadıklarından yakındı.

Okula katkı sağlayanların yanı sıra okuldan mezun olup doktor olanlara plaket verildi.

Törenin sonunda da okul öğrencisi olan Aydemir Balıkçı bir gösteri yaptı. Hep birlikte ikram edilen pilav ayrandan sonra tören sona erdi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali