McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 14 Mayıs 2012, Pazartesi 21:01 tarihinde eklendi. 774 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Toki Hikayesi Bitti "The TOKİ Story End "

Uzun zamandır Uzunköprü'nün rüyası olarak adlandırılan TOKİ'de son aşama kaydedildi.
Toki Hikayesi Bitti
11 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen temel atma törenine Edirne Valisi Gökhan SÖZER, AK Parti Edirne Milletvekili Dr. Mehmet MÜEZZİNOĞLU,
CHP Edirne Milletvekili Recep GÜRKAN, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Nedret AKBULUT, CHP İl Genel Meclis Üyesi Metin ARAL, CHP İl Genel Meclis Üyesi Arda YÜCE, Uzunköprü Kaymakamı Uğur KOLSUZ, Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İŞBİLEN, Uzunköprü Belediye Başkan Yardımcısı Engin BULUT, Uzunköprü Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Müdürü Mustafa ESER, AK Parti İlçe Başkanı Çağatay YILMAZ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Yakup ATALAY ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim AKALIN, Ticaret Borsası Başkanı Rahmi EREN, Köy Ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Hayati BALKAN, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Şeref ATEŞLİ, Köy Ve Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Örgütleri Başkanları, Hak Sahibi vatandaşlar katıldı.
Törenin sunumunu Uzunköprü Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Müdürü Mustafa ESER yaptı.
Daha sonra AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nedret AKBULUT TOKİ konutlarının hikayesini anlattı. Konuşmasında “Kaymakam bey ile beraber elimizde mikrofon köy köy mahalle mahalle gezdiklerini ifade eden AKBULUT konuşmasını Kaymakam Beyin İngilizcesinden istifade ettiğini belirterek“The TOKİ Story End “ (Toki Hikayesi Bitti) diyerek tamamladı.
Ardından mikrofonu alan Uzunköprü Belediye Başkanı Avukat Enis İŞBİLEN TOKİ'nin hikayesini anlatan AKBULUT'a teşekkür ederek yapılan konutlarda Uzunköprü Sivil Toplum örgütlerinin katkılarının çok büyük olduğunu ve kendilerinin teşekkürü hak ettiğini belitti.
İŞBİLEN konuşmasında devamla : “Konutların yapımı için ilgili birimlere gittiğimizde görevli arkadaş bize yapacaklarını ama belediyenin hangi partiden olduğunu sordu. Biz kendisine bu işin siyasetinin olmadığını ve amaçlarının Uzunköprü halkının kalkınması olduğunu, bu işi söküp alacağımızı söyledik.” Dedi.
Konuşmaların ardından Edirne Valisi Gökhan SÖZER, Milletvekilleri Dr. Mehmet MÜEZZİNOĞLU, Recep GÜRKAN ve Belediye Başkanı Av. Enis İŞBİLEN ile birlikte buton'a basılarak temel atma töreni sona erdi.
Tören sonunda misafirlere kuru pasta ve meyve suyu ikramı yapıldı
.

 

trakya22

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali