McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 05 Haziran 2012, Salı 22:40 tarihinde eklendi. 853 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Uzunköprülü Vatandaşlar Yolalrdan Şikayetçi

Edirne Uzunköprü ilçesine bağlı olan bütün köy yollarının,bozukolmasıköylüleri çileden çıkarttı.Kış mevsiminin ardından bozulan köy yollarının,bakım ve onarımının yapılmaması, vatandaşların tepkisini arttırdı.
Uzunköprülü Vatandaşlar Yolalrdan Şikayetçi Uzunköprü’ye bağlı Köy yollarının bozuk olması vatandaşların tepkisine neden oluyor. Uzunköprü’ye gelmek için her gün bozuk yollardan geçmek zorunda kaldıklarını belirten köylüler; "Köylerimizde taşımalı eğitim gören çocuklarımız her gün bu yollları kullanmak zorunda kalıyor. Aynı zamanda Uzunköprü’ye giden yollar olduğundan bizlerde bu yollları kullanıyoruz" diyorlar.
Seçimlerde Köylerimize gelip bizlere vaatler veren siyasetçilere sesleniyoruz. Verdiğiniz sözleri ne çabuk unutuyorsunuz? Yerel medyadan okuyoruz, muhtarlarımızla yemekli toplantılar yapıyorsunuz. Muhtarlarımız sizlere sorunlarımızı aktarıyor, sizzler neden dikkate almıyorsunuz? Uzunköprü’deki yetkililerin çalışma yapmasıgerektiğini belirten vatandaşlar, "Araçlarımızda bozuk yol nedeniyle sürekli arızalanıyor.Sürücüler ilçeye her gidiş gelişlerinde çukurlara düşmemek için sürekli sağa sola kaçmak zorunda kalıyo ve trafiği tehlikeye düşürüyor. Yollarımızın hızlı bir şekikde düzeltilip yapılmasını bekliyoruz. Yetkililer bizim sesimize kulak versin"diyekonuştular.

Yazdır Paylaş
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali