McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 21 Haziran 2012, Perşembe 22:55 tarihinde eklendi. 1058 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Akp İlçe Başkanı Yılmaz : Siyasetçiyim diyenlerden daha mütevazi adamım

Uzunköprü’de AK Parti’yi daha ileri bir noktaya getirmek istediklerini ifade eden Yılmaz, “Siyasetteki en büyük amaçlarının halka hizmet olduğunu ve partisini 5 metrekare alandan değil, halkın içinde,halka kucaklaşarak yönettiğini belirterek :
Akp İlçe Başkanı Yılmaz : Siyasetçiyim diyenlerden daha mütevazi adamım Şuna inanıyorum ki teşkilat ne kadar başarılı ise patimiz de o kadar başarılı olacaktır. Her geçen gün genç dinamik yeni yüzleri partimize katıyoruz. Hiç kimse ile kavga etmeden, Uzunköprü’de yapılmayanları yapmak için buradayız ve olmaya da devam edeceğiz.  Her zaman söylediğim gibi ; biz siyaset değil, halka hizmet yapıyoruz” dedi.

Siyasetçiyim diyenlerden daha mütevazi olarak hizmet adamı olduğunu belirten YILMAZ :

’Ben’ değil ’biz’ anlayışıyla yola çıktık. Partimizde Yönetim Kurulumuzdaki arkadaşlarımız başta olmak üzere Kadın ve Gençlik Kollarımızda ki arkadaşlarımızla karınca kararınca Uzunköprü’müzün ilerlemesi için her zaman çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz.

Arkadaşlarımızın vizyon ve misyon sahibi olmaları partimiz açısından oldukça önemli bir durum. Yapılmayanı yapmak ve yapılanların geliştirilmesi için çalışmalarımız devam ediyor.  Bütün arkadaşlarımız ile yeni projeler yeni fikirler üretiyoruz. “ dedi

10 Yıllık iktidar süreçlerinde Cumhuriyet Tarihinin en büyük yatırımlarının yapıldığını, en büyük hizmetin iktidar oldukları bu süre içerisinde verildiğini belirten YILMAZ :

“AK Parti ülkeyi her alanda kalkındırdı. Partimizin özünde bu ülkeye hizmet ve kalkınma var . Biz Adalet ve Kalkınma Partisyiz . AK Parti iktidarı döneminde Uzunköprü’ye yatırımlar büyük bir hızla yapıldı. Ve yapılmaya devam edecektir.  İktidarımızın 10. yılında hayal edilemeyecek çalışma ve projeleri uyguladık. Bizi diğer partilerden ayıran en büyük unsur siyaseti halka hizmet için yapmamızdır. Dedi.

Halkla,esnaflarla,sivil toplum örgütleriyle,iş adamlarıya sürekli iletişim halinde olduklarını ifade eden YILMAZ :  

“Hepimiz Uzunköprü’nün var olan dinamiğini ortaya çıkartmak ve bunu Uzunköprü’ye yarar sağlayacak şekilde ortaya çıkartmak istiyoruz. Ve bunu için bütün imkânlarımızla çalışıyoruz.

İşadamlarımız, esnaflarımızla sürekli istişare halinde olup onların sorunlarını ve önerilerini dinliyoruz. Halkla sürekli ilişki ve iletişim halindeyiz. Her isteyen gelip partimizin kapısını çalabilir. Biz insanlara değer veriyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi AK Parti kimsenin şahsi partisi değil, halkın partisidir. Başbakanımızın izlediği kesin politika ile “Halka hizmet Hakka hizmettir” diyoruz ve halkımıza hizmetlerimizin devam edeceğini müjdeliyoruz.” dedi

Aynı zamanda İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Şehir ve Bölge Planlama okuduğunu ve bu nedenle yerel yönetimin kendisinden sorulduğunu ifade eden Yılmaz:

“Uzunköprü’müzde yapılamayacak iş yok. Yeter ki halkımız bunun için istekli olsun ve doğru kararlar versin. Bir takım projeleri açıklayıp, bunları sözde bırakarak olmayacağını bu milletin fark etmesi ve tercihlerini yapması gerekir. Halkımız gerçek anlamda, kendisi ile iç içe olan ve şehrin kendi dinamiklerini ortaya çıkaran, Sosyal Belediyecilik anlamında bir hizmet anlayışına kavuşmak istiyorsa, tercihini AK Parti Belediyeciliğinden yana kullanmalıdır.

Başbakanımız ve yöneticilerimizle sürekli istişare halindeyiz. Vekilimiz ile görüşmelerimiz devam ediyor. Öncelikli olarak Uzunköprü’nün sorunları ve bunlara çözüm önerileri üzerine tartışıyoruz. Uzunköprü’nün bölgenin cazibe merkezi haline gelmesi için bütün imkânlarımızı kullanacağız ancak bunu başarmamız için halkımızın da çabası gerekli.  Birlikte olursak her işi başarırız. Yunus Emre’nin dediği gibi Gelin danış olalım, işi kolay kılalım.” Biz bu düşünce ile hareket ediyoruz.” Dedi.

Ergene Nehri konusuna da değinen YILMAZ :

“Yakın zamanda Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu’nun Uzunköprü’ye teşrifleri ile Ergene sorununun çözüme kavuşturulması için atılan adımları sağlamlaştıracağız ve hükümetimizin buna kesin bir çözüm bulacağını projelerimiz ile anlatacağız. Şafak Harekâtı’nın ilk adımları atıldı. Ergenemizde yapılan tahlillerde sudaki madde miktarının azaldığı ve oksijen miktarında artış olduğu gözlemlendi. “ ifadelerine yer verdi.

Miraç Kandili sebebi ile Yönetim Kurulu,Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile birlikte halka kandil simidi dağıttıklarını ve vatandaştan olumlu tepki aldıklarını belirten YILMAZ :

“İnsanlarımızla birlikte her zaman iç içe oluyoruz. Kandiller küskünlerin barıştığı, dostlukların pekiştiği günlerdir. Böyle günlerde insanların yanında olmak bizleri her zamankinden daha fazla mutlu ediyor.”  Diye konuştu

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali