McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 15 Ağustos 2012, Çarşamba 18:07 tarihinde eklendi. 581 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Böyle teklif ne görüldü ne duyuldu

Uzunköprü Mescit Mahallesi'nde ikamet eden Ali Karabudak adlı genç, kız arkadaşına filmlere konu olacak şekilde sürpriz bir evlilik teklifi yaptı.
Böyle teklif ne görüldü ne duyuldu
 
Uzunköprü Gazi Caddesi üzerinde bulunan bir muayenede sekreter olarak çalışan Güliz Suskan, her zaman olduğu gibi yine işyerine gitti. Saat 11.00'de Suskan'ın çalıştığı işyerine gelen emniyet görevlileri kendisinin hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu ve ifadesinin alınması için emniyete gelmesi gerektiğini söyledi. Duydukları karşısında bir süre şoka giren Güliz Suskan, polis memurlarının ciddi olduğunu anlayınca neye uğradığını şaşırdı. Şaşkın bakışlar arasında işyerinin kapısına geldiklerinde karşısında sevgilisi Ali Karabudak'ı elinde çiçek ve yüzükle gören Güliz Suskan'ın şaşkınlığı iki katına çıktı.

Çılgın aşık görevli memurlara, "Kalbimi çalan kız işte bu. Ondan şikayetçiyim. Ama onu çok sevdiğim için bir şans daha vermek istiyorum. Şimdi sizlerin huzurunda

soruyorum. Eğer evlenme teklifimi kabul etmezsen aşkından süründürürsün beni. Ama o zaman bende şikayetimi geri almam. Benimle evlenir misin aşkım?" dedi.

Bunun üzerine genç kız mutluluk gözyaşlarına daha fazla hakim olamayıp hıçkırarak "Eveet" diye bağırıp sevgilisinin boynuna sarıldı. Bu mutlu ana civarda kalabalık ve genç çiftin arkadaşları tanıklık ettiler.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali