McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 21 Eylül 2012, Cuma 23:11 tarihinde eklendi. 3526 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ziraat Odası Başkanı Yavuz Karamolla dan Hür Gazatesine 50 Liralık Haber

Önümüzdeki günlerde Balabanköy halkından sert sitem” başlığı adı altında yer verdiği Haber den hemen sonra Uzunköprü Ziraat Odası Başkanı Yavuz KARAMOLLA’nın tepkisi Hürgazete genel yayın yönetmeni Selim Bekar a geçikmedi bizde Selim Bekara destek için gazatesınde vermiş olduğu cevabı manşettten veriyoruz
Ziraat Odası Başkanı Yavuz Karamolla dan Hür Gazatesine 50 Liralık Haber  

Balabanköy halkı ile yaptığımız görüşmelerden yola çıkarak köylülerin bize KARAMOLLA ilgili söylediklerini kaleme aldığımız sözkonusu haberimize haberin çıktığı aynı gün tepki gösteren Ziraat Odası Başkanı Yavuz KARAMOLLA’nın Gazetemiz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Selim BEKAR’a söylediği sözler yenilir yutulur cinsten değildi.

Haberimizde köylülerin kendisini eleştirmesini hazmedememesi her halinden belli olan KARAMOLLA Selim BEKAR’a hitaben ;

“50 lira vereyim de başka bir haber daha yaparsın” demesi bazı soru işaretlerini de beraberinde getirdi. Bu sözlerinden de anlaşıldığı üzere Ziraat Odası Başkanı Yavuz KARAMOLLA diğer gazetelere para karşılığı haber yazdırdığı ortaya çıkıyor ve öyle anlaşılıyor.

Kendisiyle ilgili yapmış olduğumuz haberimiz iyi okunup etüt edildiğinde Yavuz KARAMOLLA’nın kendisine ya da başında bulunduğu kuruluşa herhangi bir hakaret kastımız kesinlikle olmadığı gibi haberimiz sadece Balabanköy halkının bize KARAMOLLA ile etmiş oldukları sitem ve şikayetleri içermektedir.

Kaldı ki ; ”50 lira vereyim de başka bir haber daha yaparsın sözleri ile gazetemizi töhmet altında bırakma gayreti içerisinde olan Yavuz KARAMOLLA’nın gerek başında bulunduğu kuruluş, gerek CHP’liliği, gerek gazete ve gazetecileri ve gerekse de demokrasi anlayışından, tarafsızlığından endişe etmemek davranışlarından ortaya çıkıyor.

Zira yazılacak örneğin başında bulunduğu kuruluşu kullanarak aile fertlerinden birini onlarca Ziraat Mühendisi işsiz dolaşırken kendisi aile bireyini hangi birime işe aldırdığını kaleme alabilirdik. Araştırıldığında bu ve buna benzer örnekleri diğer meslektaşlarımızda biliyor ancak her ne hikmetse yazamıyorlar. Sakın ola ki bunun nedeni “50 lira...!” olmasın...?

Belki 50 lira karşılığında değil ama bundan böyle Ziraat Odası ve Ziraat Odası Başkanı Yavuz KARAMOLLA ile ilgili tüm haberlerimizi BEDAVA yayınlayacağımızı buradan tüm Uzunköprü halkına ilan ediyoruz.

 

 

 

konu ile ilgili haber          http://Balabanköy halkından sert sitem KARAMOLLA 20 yıldan bu yana hangi köye gitmiş...

 

kaynak : hürgazete

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali