McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 09 Ekim 2012, Salı 00:12 tarihinde eklendi. 1795 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Turkwebdizayn Firması Netto Medya Bünyesindeki Haber Portallarının Teknoloji Uzmanlığı Ailesine Katıldı

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Turkwebdizayn Web Tasarım Bilgisayar ve İnternet Hizmetleri Kurucuları Hüseyin Ertekin ve Alaaddin TOKATLI Nettomedya’nın teknoloji sorumlusu olarak Nettomedya bünyesine katıldılar. Turkwebdizayn olarak teknoloji bilgilerini Bizlerle paylaşacaklar. Bu hafta Turkwebdizayn firmasınıtanıyarak aramıza hoş geldin diyelim.
Turkwebdizayn Firması Netto Medya Bünyesindeki Haber Portallarının Teknoloji Uzmanlığı Ailesine Katıldı

 

  

 

Nettomedya: Nettomedya olarak aramıza hoş geldin ve kısaca Trakyada ilkler arasında bulunuyorsunuz:

 

Bir hosting firması kurma fikri sizde nasıl oluştu?

Turkwebdizayn: Halihazırda çalışan sitelerimizi kendi sunucularımızda barındırmak ve barındırma maliyetlerini düşürmek için bilgi ve tecrübelerimiz doğrultusunda kendi sunucu alt yapımızıoluşturmak ve piyasa şartlarının altında kaliteli hizmet vermek için Turkwebdizayn’ı kurduk.

Nettomedya : Hosting pazarında lider olarak hangi firmayıgörüyorsunuz?

Turkwebdizayn : Öncelikle liderlik kavramını nasıl tanımlayacağınıza bağlı ,Bizim liderlik anlayışımız bu sektöre yenilik getirmek olduğu için kendimizi farklı bir yerde görüyoruz.

Nettomedya : Turkwebdizayn hosting ofisine kaç yılında ve ne kadar yatırım gerekti

 

Turkwebdizayn :Bugünkü şartlarda hosting firması kurmak çokta zor değil, yatırımdan daha önemlisi, ciddi bir tecrübe gerektiriyor. Bakın ! bilgi de bu konuda yeterli değil, tecrübe olması gerekli. Çok düşük yatırım maliyetleriyle sunucu alıp barındırmaya başlayarak da hosting firması kurulabilir fakat bu durum tecrübe olmadan kısa vadede hüsranla sonuçlanacaktır. Bunun çok sayıda örneğini günümüzde görmek çokta zor değil örnekleri mevcut.


Nettomedya :
Türkwebdizayn hosting de kaç kişi çalışıyor?
 

 

Turkwebdizayn : Şu anda toplam 4 kişi çalışmaktayız.

 

Nettomedya : Turkwebdizayn kurulduğu ilk günden bu güne bakacak olursak nasıl bir büyüme gerçekleştirdi?


Turkwebdizayn : Bizim her zaman önceliğimiz hosting alt yapısı oldu. Bunun için zaman zaman başka hosting firmalarından hizmet aldığımız gibi, bu süre içinde alt yapımızı güçlendirdik ve diğer hosting firmalarından bağımsız hale geldiğimiz gibi diğer hosting firmalarına özellikle yazılım konusunda hizmet verir hale geldik. Çok büyük reklam maliyetleri olmadan, kulaktan kulağa reklam ile büyüdük.

Nettomedya : Türkwebdizayn hosting sunucularında kaç site barınıyor?

 

Turkwebdizayn : Şu anda verdiğimiz internet web tasarımlarını da hesaba katarsanız ortalama 3000 adet web sitesini barındırıyoruz.

  

  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali