“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 28 Ekim 2012, Pazar 14:35 tarihinde eklendi. 637 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA
   29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA    Cumhuriyetimizin kuruluşunun 89. yıldönümünü sevinç ve gururla kutluyoruz. Milletimizin birliği ve gösterdiği çetin mücadelenin sonucunda Kurtuluş Savaşı'nın zaferle sonuçlanması ve ardından Cumhuriyet'in kurulması milletimiz ve devletimiz adına büyük bir başarıdır.
 
    Bu başarı büyük Türk Milletinin, tarihteki yeniden dirilişinin bir diğer adıdır. Cumhuriyetimiz mânâ ve gücünü, aziz Türk Milletinin  birlik iradesiyle ve büyük bir imanla gerçekleştirdiği kurtuluş mücadelesinin eseri olmasından almaktadır. Bizi millet olarak bir arada tutarak yaşatan, bütünlüğümüzü, dayanışmamızı sağlayan Cumhuriyetimizin temelini ülkesine sadakatle bağlı her bir ferdimizin eşitliği ve özgürlüğü fikri oluşturmaktadır.
 
   Milletimiz her zaman ve her türlü sevinç ve üzüntüde bir olmuş, ortak kader anlayışına sahip çıkmıştır. Cumhuriyet, ülkemizde yaşayan küçük-büyük, kadın-erkek, genç-yaşlı her bir ferdin mücadelesiyle ve azimli duruşuyla elde edilmiş eşsiz bir destandır.
 
  29 Ekim 1923 yılında kurulan Cumhuriyetimizin 89. kuruluş yıldönümünde,Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, O'nun kahraman silah arkadaşlarını ve kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyor ve tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum.

 
 
 
 
 

    ALPASLAN CANKALOĞLU

ALPEREN OCAKLARI EDİRNE ŞUBE BAŞKANI

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali