McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 08 Ocak 2013, Salı 22:06 tarihinde eklendi. 620 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Borsaya ASLAN gibi Başkan Adayı

Bakanlar Kurulu Kararı ile Oda ve Borsaların seçim takviminin açıklanmasının ardından Uzunköprü Ticaret Borsası
Borsaya ASLAN gibi Başkan Adayı

Bakanlar Kurulu Kararı ile Oda ve Borsaların seçim takviminin açıklanmasının ardından Uzunköprü Ticaret Borsası’nın önümüzdeki Şubat ayının 9’unda Cumartesi günü yapılacak olan seçim öncesi heyecanlı bekleyiş sürerken son günlerde mevcut Başkan Rahmi EREN’in yanı sıra diğer Başkan adayı Egemen ASLAN isminin daha fazla telaffuz edilmesi seçimlerin daha da renkli geçmesine neden olacağı ifade ediliyor.

Yakın geçmişte talihsiz bir trafik kazası geçirmesine rağmen kendisine güvenen arkadaşlarını yarı yolda bırakmamak için adaylıktan çekilmeyen Egemen ASLAN’ın Borsa Başkanlığına seçilmesi halinde yönetimde yer alacak Borsa Yöneticileri ile bundan böyle alışılmışın dışında bir idare sistemini hayata geçireceği söyleniyor.

Egemen ASLAN Uzunköprü’nün tanınmış işadamları ile Borsa yönetimine aday olurken, mevcut Başkan Rahmi EREN’in ise son günlerde seçimlerden endişe duymuş olsa gerek ki yeni üye çalışmalarına hız kazandırdığı Borsa çevrelerince gazetemize kadar iletilen bilgiler arasında yer alıyor.

Borsa yöneticiliğinin yanı sıra bir önceki dönem 5 yıl boyunca Belediye Meclis Üyeliği görevinde de bulunan Egemen ASLAN’ın iddialı olması Borsa üyelerince normal olarak karşılanıyor.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali