McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 28 Kasım 2013, Perşembe 17:42 tarihinde eklendi. 3530 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Edirne Halk Sağlığı Müdürlüğünde İlginç Atama

Edirne İl Sağlık Müdürlüğü ve il halk sağlığı müdürlüğünde dün öğlen saatlerinde yapılan değişiklik ve atamalar aynı zamanda atama yapılan isimler ve kıdemleri kafa karıştırdı.
Edirne Halk Sağlığı Müdürlüğünde İlginç Atama  

Uzman Dr.Hatice Gül ün halk sağlığı müdürlük görevine son verildiği ve kendisin halk sağlığı uzman doktoru olmasına rağmen,yerine getirilen Turgut Çalışkan ın mesleki anlamda bir alt kadroda olmasına Halk sağlığı Müdürlüğü görevine getirilmesi  şaşkınlık yarattı.

Uzm.Dr.Hatice Gül'ün kadrosu halen Halk Sağlığı Müdürlüğünde olup,sadece 2.ci görevi olan Müdürlük kadrosundan alınmış olup yerine getirilen Turgut Çalışkan ile arasındaki  kıdem açısından çıkan tablo ilginçliğini koruyuyor ..Atamadan sonra Hatice Gül ün veda mesaj ı söyle 

Edirne'de Aile Hekimliğinin başlangıcından bu yana, önce Sağlık Müdürlüğü ve ardından da Halk Sağlığı Müdürünüz olarak 7 yıldır sizlerle beraber büyük bir mutluluk ve onurla çalıştım.

 

Edirne ili olarak sizin değerli çalışmalarınız sayesinde pek çok ulusal ve uluslarası başarıya imza attık.

Ancak nöbet değişimi vakti geldi. Sizlere Halk Sağlığı Müdürünüz olarak veda ederken; bugüne kadar olan uyumlu, özverili ve başarılı çalışmalarınız için herbirinize şahsım adına teşekkür ederim.
 
 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali