McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 09 Mart 2014, Pazar 11:45 tarihinde eklendi. 743 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CIAMAAT'in Casusluk Üssü Belli Oldu: Kanada!

Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı ve Daire Başkanlıkları’na yapılan atamalar sonrası paralel medyanın başlattığı "MİT'çi başkan", "TİB'e MİT ayarı" ve "TİB'de kıyım" şeklindeki spekülasyonların sebebi ortaya çıktı.
CIAMAAT'in Casusluk Üssü Belli Oldu: Kanada!

Yapılan incelemeler TİB'in paralel örgüt tarafından ele geçirildiğini ortaya koydu. Hatta, TİB çatısında bulunan ve yönü yabancı bir iletişim uydusuna bakan anten üzerinden tüm önemli verilerin Kanada'ya gönderildiği tespit edildi...

5 daire başkanlığı ve alt birimlerinde yapılan incelemeler tamamlandı..

 

Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı TİB'in resmen paralel örgüt tarafından ele geçirildiği ortaya çıktı.

Yeni atanan personel tarafından yapılan araştırmada hedef telefonların koordinatları ve yapılan görüşmelere ilişkin çözümlemelerle internet verilerinin özel bir uydu düzeneği üzerinden anlık olarak yurtdışına servis edildiği belirlendi.

 

Bununla da kalmadı.. Sonuç hayret verici, zira, TİB çatısında bulunan ve yönü yabancı bir iletişim uydusuna bakan anten üzerinden 100'lerce terabayt verinin Kanada'da bir noktaya gönderildiği tespit edildi. Ses kayıtlarına ilişkin montaj ve dublajın da gönderilen bu veriler referans alınarak Kanada'da yapıldığı iddia edildi.

 

İncelemelerde görev alan bürokratlar ve bu bürokratlarla uyumlu çalışan TİB personelinin de paralel yapılanma tarafından tehdit edildiği, hatta "hükümet devrildiğinde hepinizin sonu Ergenekoncular gibi olacak. Hapse gireceksiniz" Şeklinde e-postalar gönderildiği belirlendi.

TİB'de bilgi güvenliğini tehlikeye atan diğer bir konu, yine aynı firma çalışanlarının hizmet alma yoluyla TİB'de çalıştırılmış olması.

 

Hizmet alınan firma çalışanlarına TİB giriş kartı tahsis edildiği tespit edildi.

 

'TİB'in mahremiyeti kalmamış' değerlendirmesi yapıldı.

Paralel yapının 17 Aralık komplosu sonrası TİB'e yapılan atamalar Gülen Cemaati yayın organları ve işbirlikçisi 28 Şubatçı medya tarafından hedefe konulmuştu.

 

TİB başkanlığına getirilen Ahmet Cemaleddin Çelik ve yeni atanan hukuk daire başkanı, teknik işletme daire başkanı, bilgi sistemleri daire başkanı, idari daire başkanı ile internet daire başkanı hakkında karalama kampanyası başlatılmıştı.



Ergenekon Davası'nın "karakutusu" olarak bilinen Tuncay Güney ile Fethullah Gülen'in ilişkisi bu fotoğrafla ortaya çıkmıştı. Uzun zamandır Kanada'da yaşayan Güney'in de TİB'den giden bu bilgilerle bir alakasının olup olmadığı akıllara takılan bir soru.. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
analizmerkezi
Yazdır Paylaş
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali