McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 21 Haziran 2014, Cumartesi 03:39 tarihinde eklendi. 1835 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

653.Tarihi Yağlı Güreşleri İlk Gün Sona Erdi

653. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin ilk günü çeşitli boylarda devam eden güreşler sona erdi
653.Tarihi Yağlı Güreşleri İlk Gün Sona Erdi

 

Güreş öncesi stantları gezen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan stant görevlileri ile sohbet in ardından güreş sahasına geçti.

 

Sarayiçi Er Meydanı'nda  başlayan, minik-1, minik-2, teşvik-1, teşvik-2, tozkoparan, ayak, deste küçük, deste orta, deste büyük, küçük orta küçük boy, küçük orta büyük boy ve büyük orta boylarda Er Meydanı'nda rakibini yenmek için ortalama bin 500 güreşçi ter döktü.

 

 

653. Kırkpınar Yağlı Güreşleri ve Kültür Etkinlikleri haftasında misafir belediyelerin il ve ilçelerinin tanıtımını yaptığı stantlar ziyaretçi akınına uğradı.

 

 

Gün Boyu stant ziyaretinde bulunan misafirlere il ve ilçeleri hakkında ayrıntılı bilgiler veren görevliler, ziyaretçilere küçük hediyeler verdi.

 

 

 Son güne kadar açık kalacak stantlar’ın biri diğerlerinden farklı idi.

 

 Vizeli olan Edirne Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Fahrettin Soydan, Edirne Belediyesi Ulaştırma Hizmetleri Müdürü Erdal Uygun, Trafik polisi Ahmet Sapmazcan, Polis memuru Tolga Örentepe ve Trafik Zabıtası Necat Aktürk , Vize Belediyesinin açmış olduğu stant görevlileri Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Müdür Vekili Cengiz Civelek, Sekreter Ümit Aras ve Kürşat Yılmaz arasında yaşanan samimi diyalog ve mizahi sohbet, stant’ın başına gelen ziyaretçilerin gülümsemesine neden oldu.


 

 

Güreşlerin yapıldığı Sarayiçi meydanında ünlü sanatçı Ferhat Göçerin katıldığı konserde doğum günü olduğunu öğrendiği bir hayranına şarkı hediye etmesi ile gece devam etti


 

Ahmet Topaç  & Tulay Erdemir

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali