McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 01 Kasım 2014, Cumartesi 21:28 tarihinde eklendi. 785 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Almanya’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Büyük Terbiyesizlik!

Almanya’nın Friedrichshafen kentinde liselerde okutulan ders kitabında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı köpek şeklinde gösteren karikatür büyük tepki çekti.
Almanya’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Büyük Terbiyesizlik!

Konu hakkında bir açıklama yapan bölgenin köklü Türk spor kulüplerinden Dostlukspor’un başkanı Nuri Ay, böyle bir kitabın okullarda eğitim veremeyeceğini belirterek, “Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanının köpek şeklinde çizilerek üstüne adının yazılması ve bir köpek kulübesine bağlanması gibi bir karikatürün okul kitabında yer alması çok anormal bir durumdur. Bu karikatür gazete veya dergilerde yer alsa anlarım ancak böyle bir karikatürün okul ders kitabında yer alması tamamıyla kötü niyetli insanların işidir. Karikatürün altına da: (Bu karikatür Frankfurter Algemain) gazetesinden alınmıştır şeklinde bir ibare yazarak herhangi bir sorun çıktığında; (Bakın biz bu karikatürü kendimiz çizmedik, Frankfurter Algemain gazetesi çizdi biz de oradan aldık) diyerek suçu üzerlerinden atmaya çalışacaklardır. İster Erdoğan’ı destekleyelim ister desteklemeyelim bu ülkemiz Cumhurbaşkanlığı makamına yapılmış büyük bir aşağılama denemesidir. Bunu şiddetle kınıyor ve bir an önce okul kitaplarından ülkelerin kendi aralarındaki politik sorunlarla ilgili nefretlerinin çıkarılmasını istiyorum. Genç beyinleri zehirlemek ve birbirlerine düşman etmek bir ülkenin eğitim sistemi olamaz buna karşıyız” dedi.

Nuri Ay, kitapta güya entegrasyonla ilgili araştırmaların yayımlandığı anlatılmaya çalışılıyor ancak, derinlemesine incelediğinizde aslında amacın entegrasyon değil sadece oyalama olduğu da belirgin bir şekilde göze çarpıyor şeklinde açıklamalarında bulundu. (POST GAZETESİ)

alman-karikatur

 

 

 

 

analizmerkezi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali