McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 01 Kasım 2014, Cumartesi 21:56 tarihinde eklendi. 761 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İçine sömürgeci kaçmış Amerikan şakşakçısı Türk gazetecinin utandıran tivitleri!

İçine sömürgeci kaçmış Amerikan şakşakçısı Türk gazetecinin utandıran tivitleri!

Yeni Türkiye, dışarıdan ve içerideki taşeronları tarafından büyük bir saldırı altında… Şimdi de  yeni Türkiye’nin sembolü olarak gösterilen Cumhurbaşkanlığı Sarayı binası Amerikan medyasının gündeminden düşmüyor.

Sık sık haber analizlerle Türkiye’ye karşı karalama kampanyalarına imza atan ABD medyası, New York Times’ın önderliğinde Türkiye karşıtı haberlerine devam ediyor.

Son olarak IŞİD’e Türkiye’den katılımlarla ilgili haberde Erdoğan ve Davutoğlu’nun da fotoğrafını kullanarak büyük tepki toplayan NYT, şimdi de Yeni Türkiye’nin sembolü haline gelen Cumhurbaşkanlığı Sarayı üzerinden Türkiye karşıtı haber yapıyor.

Haberi Amerikan baskısında manşetten veren New York Times yeni bina üzerinden yaptığı haberde, Erdoğan’a açık açık olmasa da “diktatör” dedi. Erdoğan’ın Atatürk’ün özel mülkiyeti olan alana 350 bin dolar maliyetle saray yaptırdığının geçtiği haberde, binanın özellikleri sıralanırken sürekli Mustafa Kemal’in binası vurgusu yapıldı.

Türkiye’yi 12 yıldır İslamcı politika ile yönettiği ileri sürülen Tayyip Erdoğan, New York Times’ın haberinde, kendisi için büyük paralar harcayarak yaptırdığı binalar, araçlar ve jetler aldığı yazıldı.

Erdoğan’ın daha önce İslam dünyası tarafından örnek gösterildiği ifade edilen haberde, bugünlerde bu duruşunun değişmeye başladığı ve Rusya lideri Putin gibi Erdoğan’ın da Türkiye’nin yegane lideri olacağı iddia edildi.

AMERİKAN ALÇAKLIĞININ ŞAKŞAKÇISI TÜRK GAZETECİ

New York Times’ın haberinden yola çıkarak Milliyet’in Bilderbergci yazarı, “sömürgeci ruhu”nu açığa çıkararak o karalama haberine “şakşakçılık” yaptı. Türkiye Cumhurbaşkanı’nın büyük Türkiye’ye yakışır biçimde görkemli bir binada olmasını hazmedemeyen Milliyet yazarı Aslı Aydıntaşbaş, içindeki “sömürgeci” tarafını dışa vurarak “ezik” yorumlarla “utanıyorum” dedi ve bir kez daha Türkiye karşıtı olduğunu açık etti. Sanki Cumhurbaşkanı Erdoğan şahsına saray yaptırmış gibi bir algı operasyonuna imza atan Aydıntaşbaş, o binanın Türkiye Cumhuriyeti’ni temsil ettiğini ısrarla gözden kaçırmaya çalıştı. Türkiye Cumhuriyeti’nin böylesi büyük bir Cumhurbaşkanlığı sarayı ile temsil edilmesinden Amerikan medyasıyla aynı oranda rahatsız olana literatürde ne denir, size bırakıyoruz yorumunu…

İşte içine sömürgecilik kaçmış Amerikan şakçakçısı bir ezik Türk gazetecinin hezeyanları:

asli

 

 

 

 

medyagündem

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali