McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 04 Kasım 2014, Salı 22:04 tarihinde eklendi. 561 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gülen medyasının son oyunu !

Gülen medyasının son oyunu !

Cemaat medyası, dershane olayıyla başlayıp 17 ve 25 Aralık darbe girişimiyle devam eden süreçte, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan nefretini her fırsatta kullandığı provokatif ve yalan haberlerle ortaya koymaya devam ediyor.

ERDOĞAN NEFRETİ GEZİZEKALI YAPTI

Gezi parkı eylemcilerinin Beşiktaş’ta bulunan Bezm-i Alem Valide Sultan Camii’ne ellerinde biralarla girip kutsal değerleri ayaklar altına alması cemaat dizisine senaryo konusu oldu.

Her platformda dalga konusu olan cemaat dizilerinden olan Küçük Kıyamet, son bölümünde camide yaşanan bu olayı Hükümet’in bir kumpasıymış gibi göstermeye çalıştı.

 

 
 

İLK CİHAN GEÇMİŞTİ

Taksim Gezi Parkı olaylarının Beşiktaş’a sıçramasının ardından eylemciler, Bezm-i Alem Valide Sultan Camii’ne girmiş ve caminin içerisinde içki ile sigara içildiği ilk olarak Cihan Haber Ajansı’nda (CİHAN) yayınlanmıştı.

stv-cami-icki1

Daha sonra Zaman Gazetesi İstihbarat Şefi İbrahim Doğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki şahsi hesabından camiye bira şişelerinin sonradan konulduğunu iddia ederek, kendi medya grubundaki CİHAN’ın 3 Haziran tarihli haberini yalanlamaya kalkmıştı.

 

 

 

 

medyagündem

Yazdır Paylaş
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali