McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 04 Kasım 2014, Salı 22:08 tarihinde eklendi. 837 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hakan Şükür'ün Yalanı Ortaya Çıktı! ŞOK AÇIKLAMALAR

Paralel yapıya yakınlığıyla bilinen Hakan Şükür'ün 'İstifa etmemem için bakanlık teklif ettiler' iddiası AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu tarafından yalanlandı.
Hakan Şükür'ün Yalanı Ortaya Çıktı! ŞOK AÇIKLAMALAR
17 Aralık darbe operasyonundan bir gün önce AK Parti'den istifa eden eski milli futbolcu ve İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'ün "İstifama engel olmak için bakanlık teklif ettiler" iddiasına cevap geldi.
 
AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Şükür'ün iddiasının siyaset anlayışında yer almadığını belirtti. Soylu, "Hakan Şükür'ün açıklamalarının bir hezeyan olduğu kanaatindeyim. Ben böyle bir şey duymadım" dedi.
 
BAKANLIK TEKLİFİ DOĞRU MU?
 
İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, bir dergiye verdiği röportajda AK Parti hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Şükür, "Size istifa etmeden önce bakanlık teklif edildiği söyleniyor?" sorusuna şu cevabı verdi: "Açık net söylüyorum, partinin ileri gelenlerinden, başbakana yakın biri vasıtasıyla, -ismini gerektiği zaman söyleyeceğim-, istifa etmeden 3 hafta önce 'yakında bakansın, buna göre hazırlıklarını yap' dendi. Hatta ve hatta istifa ettiğim, telefonlarımı kapattığım gün bütün o yetkili kişiler yakınlarımı arayarak döndürmeye çalıştılar ve bunu söylediler bana. 'Bakan yaptık adamı, istifa etmesin' dediler. Ben sadece bir olaya bakarak istifa etmedim. Ama 'Hocaefendi istedi diye istifa etti' dediler. Hiç alakası yok. Daha önce istifa etmeyi düşündüğümü partili birçok milletvekili arkadaşıma dillendirmiştim. Hepsi biliyor bunu."
 
"AK PARTİ'NİN BÖYLE BİR SİYASET ANLAYIŞI YOK"
 
Şükür'ün bu açıklamasına AK Parti'den tepki geldi. AK Parti Teşkilat Sorumlusu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Şükür'ün iddia ettiği gibi bir siyaset anlayışının AK Parti'de olmadığını söyledi. Partisinin bu şekilde bir 'bakanlık' teklifinde bulunmayacağını belirten Soylu, "Yani böyle bir şekilde bakanlık teklif edilebileceğini düşünmüyorum. Siyasetin ve AK Parti siyasetinin böyle bir usulünün olduğunu da düşünüyor değilim. Hakan Şükür'ün açıklamalarının bir hezeyan olduğu kanaatindeyim. Ben böyle bir şey duymadım" diye konuştu.  (Akit)
Yazdır Paylaş
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali