McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 04 Kasım 2014, Salı 22:18 tarihinde eklendi. 716 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çözüm sürecini sabote etmek için her yolu deneyen Doğan medyasının ikiyüzlülüğü!

Çözüm sürecini sabote etmek için her yolu deneyen Doğan medyasının ikiyüzlülüğü!

Elindeki medya gücüyle paralel örgütle birlikte çözüm sürecini sabote etmek için her türlü sinsi provokasyonu yapan Aydın Doğan, ikiyüzlü biçimde çözüm sürecine destek açıklaması yaptı.

Doğan Grubu Yayın İlkeleri Kurulu dün Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan’ın başkanlığında toplandı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Aydın Doğan, grup yayınlarında objektif ölçüler içinde çözüm sürecine destek verildiğini vurguladı.

Doğan Holding Onursal Başkanı Doğan, konuşmasında 14 Nisan’da yapılan bir önceki toplantıdan bu yana meydana gelen gelişmeleri özetledi.

BARIŞÇI VE YATIŞTIRICI DİL

Aydın Doğan, bu çerçevede Kobani olaylarına da değinerek, bu eylemlerde 48 vatandaşın hayatını kaybettiğini belirtti. Grup yayınlarında objektif ölçüler içinde çözüm sürecine destek vermeye devam edildiğini, bununla birlikte sürecin kamu düzenine zarar vermeyecek bir çerçevede yürümesi gerektiğini vurguladı.

Doğan, tüm gelişmeler sırasında grubun barışçı ve yatıştırıcı bir dil kullanmaya özen gösterdiğini de belirtti. Oysa Doğan medyasının yayınları bizzat Aydın Doğan’ı yalanlıyor.

hurriyet-bbc1

KİMLER KATILDI

HİLTON Oteli’nde dün yapılan toplantıya eski milletvekili ve eski TRT Genel Müdürü Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş,Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Turgut Tarhanlı, eski Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.  Salih Tuğ, Bilgi Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Aydın Uğur, Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyesi Prof. Yasemin İnceoğlu, Bilkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Bülent Çaplı, Teknik Direktör ve futbol yorumcusu Mustafa Denizli, Hürriyet Gazetesi Yayın Danışmanı Doğan Hızlan, Radikal Gazetesi yazarı Altan Öymen, Doğan Holding Başkan Danışmanı emekli Büyükelçi Volkan Vural katıldı.

Toplantıda; Doğan Medya Grubu üst düzey yöneticilerinden de Sedat Ergin (Hürriyet), Rifat Ababay (Posta),   İrfan Şahin (Doğan TV), Barış Tünay (CNN TÜRK), Ferhat Boratav (CNN Türk) Süleyman Sarılar (Kanal D),Murat Yetkin (Hürriyet Daily News), Necil Ülgen (Fanatik), Erkin Zincidi (TV 2) de hazır bulundu.

 

 

 

medyagündem

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali