McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 07 Kasım 2014, Cuma 00:28 tarihinde eklendi. 718 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kurtlar Vadisi yayından çıkarıldı

Kurtlar Vadisi Pusu'nun Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, dizi setinde kaza geçirmişti. Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizi Kurtlar Vadisi bu akşam yayından çıkarıldı. Başrol karakteri Polat Alemdar'ı canlandıran Necati Şaşmaz'ın trafik kazası geçirerek yaralanmasından dolayı dizi bu akşam ekrana gelmeyecek. Hafta başında Kanal D yayın akışında görünen dizinin yerine bu akşam yarışma yayınlayacak. Dizinin haftaya yayınlanacağı ise kesinleşti. Kanal D, 13 Kasım'daki yeni bölümün fragmanını yayınladı.
Kurtlar Vadisi yayından çıkarıldı

Kurtlar Vadisi Pusu'nun Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, dizi setinde kaza geçirmişti. Kazadan sonra dizinin yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Perşembeleri kendi günü ilan eden Vadi, Necati Şaşmaz'ın yaralı olmasından dolayı bu akşam ekranlara gelmeyecek.

En son iki hafta önce reyting kaygısı yüzünden Beşiktaş maçı olduğu gün eski bölümleri yayınlanan dizi bu akşam hiç ekrana gelmeyecek. Kanal D, yayın akışına Kurtlar Vadisi Pusu yerine Aileler Yarışıyor isimli programı aldı.

13 Kasım'da ekranda

 

Dizinin önümüzdeki hafta yayınlanıp yayınlamayacağı ise netleşti. Kazadan dolayı kırılan çenesine iki vida takılan Necati Şaşmaz hastaneden özel maske ile çıkarılmıştı. Sosyal medyada dizinin bir süre yayınlanmayacağı söylense de Kanal D, 13 Kasım'daki yeni bölümün fragmanını yayınladı.

Polat Alemdar'ın kaza öncesinde çekilen sahnelerinin de yer aldığı fragman, "dizi uzun süre ekranlara gelmeyecek" iddialarını da sonlandırdı.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali