McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 24 Kasım 2014, Pazartesi 01:15 tarihinde eklendi. 1332 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Apex : Önlemini Al Hackerler İle Pazarlık Masasına Oturma

“Cryptoware/Kripto Virüsü” kategorisinde bulunan zararlı yazılımlar bilgisayarınızda bulunan dosyaları şifrelemektedir.
Apex : Önlemini Al Hackerler İle Pazarlık Masasına Oturma

Geçtiğimiz günlerde Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlar Bürosu, yeni bir dolandırıcılık yöntemi olan 'kripto virüsü'ne karşı bilgisayar kullanıcılarını uyarıda bulunmuştu. Son günlerde hızla yayılan bu virüse karşı Apex Teknik Hizmetleri olarak sizleri bilgilendirmek istiyoruz.

 “Cryptoware/Kripto Virüsü” kategorisinde bulunan zararlı yazılımlar bilgisayarınızda bulunan dosyaları şifrelemektedir.  İşletmeniz için hayati önem taşına dosyalarınıza ulaşmak istediğinizde verilerinizin şifrelendiğini anlıyorsunuz. İşte bu noktada sisteminize giren hackerler mail yoluyla sizden para/fidye talebinde bulunuyor. O andan sonra verilerinizi kurtarmanın tek yolu hackerlerin istediği para/fidyeyi ödemek kalıyor.

 Kripto virüslerine karşı müşterilerimizin mutlaka güncel ve güvenilir antivirus programı  kullanmalarını önermekteyiz. Bu sayede güvenilir olmayan yazılım ve uygulamalardan bilgisayarlarınız korunacaktır. Ayrıca verilerinizin şifrelemesini değiştirmesini engelleyebilirsiniz.
 Apex Teknik Hizmetleri olarak, bilgisayar sisteminizin korunması konusunda uzman ve tecrübeli personelimiz ile sizlere destek vermeye hazırız.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali