McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 01 Aralık 2014, Pazartesi 12:27 tarihinde eklendi. 2097 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bulgar Sanatcı Azis Türkiyeye Geliyor

Son yıllarda Balkan ülkeleri başta olmak üzere dünyanın farklı yerlerinden ünlü sanatçılarla birlikte seslendirdiği şarkılarla küresel bir fenomen haline gelen Azis
Bulgar Sanatcı Azis  Türkiyeye Geliyor Ülkemizde büyük bir ilgi gören aykırı şarkıcı, Bulgar müziğinin son dönemdeki en büyük ismi olan Azis, kelimenin tam anlamıyla İstanbul'u yıkmak için geliyor! Cinsel tercihi, giyim tarzı ve klipleriyle olay yaratan Bulgar sanatçı, şarkıları ve yer aldığı pek çok düette Türkçe sözler kullanmasıyla da ülkemizde büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Son yıllarda Balkan ülkeleri başta olmak üzere dünyanın farklı yerlerinden ünlü sanatçılarla birlikte seslendirdiği şarkılarla küresel bir fenomen haline gelen Azis 6 Aralık Cumartesi akşamı 20:00'de İstanbul'da Balkan Orkestrasıyla birlikte muhteşem bir konsere imza atacak. 



Azis'in İstanbul konserinin hemen ardından ise çılgın bir eğlence yine İstanbulluları bekliyor. 23:00'te XLarge Club'ta "After Party" ile sabahın ilk ışıklarına kadar "Azis Şov" devam edecek! XLarge ekibinin kalabalık, dansçı ve şov kadrosu ile Dj Mus-T, Azis'in şovunun ardından gece boyunca İstanbullulara bambaşka bir eğlence sunacak! 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali