McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 02 Aralık 2014, Salı 19:37 tarihinde eklendi. 1352 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Fidel Okan: Kozmik Oda’ya Giren Hakim, Fethullah Gülen’i Beraat Ettiren Hakim! VİDEO

A Haber’de Sevilay Yükselir moderatörlüğünde yayınlanan ‘%100 Yüz Siyaset’ programında 2009 yılından beri merak edilen ‘Kozmik Oda’ya neden girildi?” sorusu ilk kez enine boyuna tartışıldı ve şaşırtıcı gerçekler su yüzüne çıktı.
Fidel Okan: Kozmik Oda’ya Giren Hakim, Fethullah Gülen’i Beraat Ettiren Hakim! VİDEO
Fidel Okan belgeler eşliğinde ‘Kozmik Oda’ya giren Hakim Kadir Kayan’ın Fethullah Gülen’in beraat kararının altında ismi yazan hakim olduğunu söyledi.
 
‘Kozmik oda’ya kim girdi? Hakim Kadir Kayan. ‘Kozmik oda’dan sonra Yargıtay üyesi oldu. Neden girildi kozmik odaya? Hükümet sözcüsü Bülent Arınç’a suikast iddiasıyla bir şeyler çıkarttılar. Adres ezberlemeyi bilmeyen güya subayların üstünden çıkan krokilerden ağzından güya aldılar. Çeşitli araştırmalar yapıldı. Devletin önemli bilgilerine ulaşmaya çalıştılar. 2005’e bir gidelim. Dönemin İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu’ya yazılı olarak Rize Milletvekili soru önergesi veriyor. Son zamanlarda basına yansıyan Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığı’nın El Kaide terör örgütüyle ilgili hazırladığı ileri sürülen raporda Gülen’in örgütle ilgili en sert tepkiyi veren Müslüman din adamı olduğu belirtilmektedir. ‘Böyle bir rapor var mıdır? Bu ifadeler mevcut mudur? Tepkiyi veren kişiyle ilgili devletin resmi kayıtlarında radikal dini cemaat lideri olduğuna ilişkin herhangi bir bilgi var mıdır?’
 
‘PARALEL YAPI’NIN ADIM ADIM SENARYOSU MU?’
 
Buna ilişkin olarak Terör Daire Başkanlığı diyor ki söz konusu dilekçede yer alan söz konusu şahsın radikal dini motifli terör örgütlerinin hedefi olduğuna dair kayıtlarımıza intikal etmiş herhangi bir bilgi ve belgeye rastlanmamıştır. Tarih 27.07.2005 . Bu yazıdan iki gün sonra Güvenlik Daire Başkanlığı diyor ki: Adı geçenin radikal dini cemaat lideri olduğuna ilişkin kayıtlarımızda herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak adı geçenin öncülüğünde hareket eden kişi ve gruplar tarafından gündeme getirilen dinler arası diyalog gibi çalışmalar, radikal görüşe sahip kişi ve gruplar tarafından tepkiyle karşılanmaktadır. Bu kapsamda Gülen’in Hizbullah , İslami Büyük Doğu Akıncılar Cephesi, El Kaide Türkiye Grubu gibi dini motifli terör örgütleri tarafından ölümle tehdit edilmek suretiyle hedef alındığı bilinmektedir.
 
‘TESADÜF GİBİ GERÇEK’
 
Mahkemenin üyesine bakalım. Kadir Kayan. Fethullah Gülen ile ilgili beraat kararını veren mahkemedeki hakimlerden birisi Kadir Kayan.  Kozmik odaya giren hakim beraat kararının altına da ismini yazan hakim.

PROGRAMIN TAMAMINI AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

 
analizmerkezi
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali