McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 16 Aralık 2014, Salı 20:42 tarihinde eklendi. 710 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Paralel’e 'Haçlı' desteği!

Daha önce de Türkiye’ye yönelik provakatif haberlerle tepki çeken Amerikan New York Times gazetesi,Paralel ihanet çetesine yönelik operasyonu ve operasyon sonrası Erdoğan'ın AB'yi eleştirel sözlerini çizdiği çirkin karikatürle eleştirdi.
Paralel’e 'Haçlı' desteği!

Daha önce Türkiye'ye yönelik provakatif haberleriyle tepki çeken ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafında sert bir dille eleştirilen Amerikan New York Times gazetesi yeni bir provakasyona daha imza attı. Gazete, Paralel Cemaati'nin yayın organlarına düzenlenen operasyonu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AB'yi eleştiren açıklamalarını yorum sayfasında provakatif bir karikatürle eleştirdi.

Karikatürde Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir döner olarak resmedilen Türkiye demokrasisini 'kesiyor' Avrupa Birliği ise dışarıdan izliyor.

ECONOMİST DE BENZER BİR KARİKATÜR YAYINLAMIŞTI

İngiliz dergisi The Economist de, Erdoğan'ın geçen yıl 17 Aralık yolsuzluk soruşturmasından sorumlu tuttuğu Gülen Cemaati'ne yakın oldukları gerekçesiyle polis ve savcıları görevden aldırmaya ilk başladığı günlerde benzer bir karikatür yayımlamıştı.

 

 

 

 

yeniakit

Yazdır Paylaş
ETİKETLER : paralele amerikan destegi
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali