McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 17 Aralık 2014, Çarşamba 19:05 tarihinde eklendi. 595 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İrlandalı eşcinsel boğa mezbahadan kurtarıldı

İrlanda'da yaşayan Benjy adlı boğa, eşcinsel olduğu için mezbahaya gönderilmişti. Eşcinsel boğa, mezbahadan kurtarılarak getirildiği barınakta başka bir boğaya ilgi gösterdi.
İrlandalı eşcinsel boğa mezbahadan kurtarıldı

Simpsonlar çizgi filminin yaratıcılarından Sam Simon'ın desteklediği kampanyayla mezbahaya gönderilmekten kurtulan eşcinsel boğa Benjy, getirildiği barınakta kendine yeni bir arkadaş buldu.

"YAKIŞIKLI BİR BOĞA, DOĞAL"

Barınağın sözcüsü, eşcinsel boğa hakkında "Benjy yakışıklı bir boğa, bu çok doğal" yorumunda bulunurken, Barınak Müdürü Stefanie Leary de "Beny burada, çünkü eşcinsel olduğundan hayvancılık sektörüne bir yararı yok. Bütün bu olanlar sayesinde hayatı kurtuldu" diye konuştu.



KISIRLAŞTIRILACAK

Benjy'nin İrlanda'da yaşadığı çiftlikte ineklerden çok diğer boğalara ilgi gösterdiği için mezbahaya gönderilmesine karar verilmişti. Simon'ın da 5 bin sterlin vererek katkı yaptığı kampanyayla, 10 bin sterlin (38 bin TL) toplanarak, Benjy mezbaha yerine İngiltere'nin Norfolk bölgesindeki bir hayvan barınağına gönderildi. Kampanyayla toplanan para ile Benjy'nin barınaktaki masraflarını karşılayacak. Ayrıca, Benjy'nin barınakta kısırlaştırılacağı belirtildi.




"TÜM CANLILARIN MERHAMETE İHTİYACI VAR"


2012'de ölümcül bir kansere yakalanan Simpsonlar'ın yapımcısı Sam Simon, Beny'nin başına gelenleri hayvan hakları örgütü PETA sayesinde öğrendi.Simon "Yaşı, cinsiyeti, ırkı, cinsel yönelimi ya da türü her ne olursa olsun tüm canlıların merhamete ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bir sandviçin içine değil de hayvan barınağına gittiğini bilmek beni çok mutlu ediyor" dedi. Simon kanser teşhisi konulmasından bu yana Simpsonlar'dan kazandığı milyonlarca doları dünya çapındaki hayvan hakları projelerine bağışladı.

 

 

 

 

 

dünyavegerçekler

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali