McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 18 Aralık 2014, Perşembe 21:07 tarihinde eklendi. 737 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

STV'nin bidoncu Asım'ından Erdoğan'a küfür ve beddua

Pensilvanya Cemaati'nde Fetullah Gülen'den sonra diğer cemaat mensupları da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a beddua etmeye başladı. STV spikerlerinden Asım Yıldırım, twitter hesabından Erdoğan'a, hakaret, küfür ve beddua yağdırdı. Yıldırım, 2011'deki sandığa elinde bidonla giderek bugün omuz omuza oldukları Sözcü zihniyetine cevap veriyordu.
STV'nin bidoncu Asım'ından Erdoğan'a küfür ve beddua

STV'nin spikerlerinden Asım Yıldırım,twitter hesabından Cumhurbaşkanına küfür, hakaret ve beddualar etti. Ekrem Dumanlı ve Hidayet Karaca'nın da gözaatına alındığı paralel yapıya yönelik son operasyonlara tepki gösteren Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef yaptı.

Erdoğan'a "Ey Recep t" diye seslenen Yıldırım, "Allah belanı versin" dedi. Beddualarına küfür ve hakaretler de ekleyen Yıldırım Erdoğan için, "Pers uşağı, ikinci evci, şaklaban, şizofren, hırsız, vatan haini, sahtekar, yamuk, dindar görünümlü vahşi" ifadelerini kullandı.







SANDIĞA BİDONLA GİTMİŞTİ

Bugun Cumhurbaşkanı küfür, kaharet ve beddualar eden Asım Yıldırım, 2011 yılındaki milletvekili genel seçimlerinde sandığa bidon ve atletle giderek, AK Parti seçmenine "bidon kafalı" ve "göbeğini kaşıyan adam" şeklinde hakaretler eden ulusalcılara savaş açmıştı. Yıldırım bu hareketinden dolayı STV'deki işinden bir süre uzaklaştırılmıştı.

FETULLAH GÜLEN DE ETMİŞTİ

Fetullah Gülen, 17 Aralık darbe girişiminden sonra hakkındaki suçlamaları reddederek çok büyük tepki çeken bir beddua yaparak şunları söylemişti: “Allah onların evlerine ateşler salsın, yuvalarını yıksın, birliklerini bozsun, duygularını sinelerinde bıraksın, önlerini kessin, bir şey olmaya imkan vermesin.” Gülen geçtiğimiz günlerde de şahsi sitesinden yayınlanan videoda taraftarlarına “direnin” çağrısı yapıp beddualarına devam etti. Gülen şu ifadeleri kullandı: “Zalimin işini kolaylaştırmak bir vebaldir. Zorlasın, göbekleri çatlasın, beyin kanamasından gitsinler.”

 

 

 

 

yeniakit

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali