McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 19 Aralık 2014, Cuma 20:44 tarihinde eklendi. 764 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gülen Örgütü Taklalara Geldi

Paralel yapı operasyonu kapsamında bugün görülen duruşmada terör örgütü liderliği suçlaması ile Fethullah Gülen hakkında da yakalama kararı talebi kabul edildi. Gülen örgütünün 81 ilde bu karara karşı Türkiye Cumhuriyeti tarihinde görülmedik bir “terörist kalkışma”ya hazırlandığı iddia edildi.
Gülen Örgütü Taklalara Geldi

 Paralel yapı operasyonu kapsamında bugün mahkemenin verdiği kararla Fethullah Gülen hakkında yakalama kararı kabul edildi. Soruşturma savcıları İrfan Fidan ve Hasan Yılmaz, İnterpol tarafından kırmızı bülten çıkarılması için Adalet Bakanlığı’na yazı yazılmasını da talep etti. 14 Aralık operasyonunda gözaltına alınan Hidayet Karaca ve 3 polisin terör örgütü üyeliğinden tutuklandı. Tutuklanan Hidayet Karaca ve 3 eski polis Silivri Cezaevi’ne gönderiliyor.

CUMHURİYET TARİHİNDE GÖRÜLMEDK TERÖRİST KALKIŞMA

Gülen örgütünün özellikle Fetullah Gülen’e yaklama kararı üzerine Türkiye’nin 81 vilayetindeki adliye binalarını işgal edip, Cumhuriyet tarihinde görülmedik bir “terörist kalkışma”ya hazırlandıkları iddia edildi. Pensilvanya’dan gelen talimatla Gülen örgütünün tüm illerde adliye önlerinde gece gündüz sürecek eylemler için hazırlandıkları kaydedildi.

Bu kalkışma planını paralel tetikçi Mehmet Baransu da Twitter’da şöyle açık etti:

mehmet-baransu

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali