McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 20 Aralık 2014, Cumartesi 20:12 tarihinde eklendi. 612 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kılıçdaroğlu, ‘Gülen’ sorusunu cevaplamadı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazetecilerin Fetullah Gülen hakkında çıkan yakalama kararıyla ilgili sorularını cevapsız bıraktı.
Kılıçdaroğlu, ‘Gülen’ sorusunu cevaplamadı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi programa katılmak üzere geldiği İzmir'de öğrencilerle bir araya geldi. Buca Belediyesi'nin online eğitim sistemi projesi kapsamında 1. ve 8. sınıf çocuklarla bir araya gelen Kılıçdaroğlu, öğrencilerle tek tek sohbet etti.

“KEMAL AMCANA SÖZ VER”

Öğrencilere tek tek ideallerini ve notlarını soran Kılıçdaroğlu bir öğrencinin 'Avukat olmak istiyorum' sözlerine karşılık 'Çok güzel yani birilerinin haklarını savunacaksın' dedi.

Öğrencilere matematik ders notlarını da soran Kılıçdaroğlu, bir öğrencinin matematik dersinin 4 olduğunu söylemesi ile 'Kemal Amca'na söz ver, onu 5 yapacaksın' diye tembih etti.

Projeyi olumlu karşıladıklarını ve toplamda 49 bin 100 öğrencinin yararlanacağını ifade eden Kılıçdaroğlu, öğrencilere ve öğretmenlere aktivasyon kartlarını da dağıttı.

Kılıçdaroğlu, ardından Ege Üniversitesi Sosyoloji Bölümü tarafından düzenlenen ve akademisyenlerle bir araya geldiği çalıştaya katıldı.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali